Aki nem akar gyereket az miért nem akar?
Én nagyon sok ismerősömtől hallom azt, hogy amíg a jelenlegi Kormány van hatalmon és nem igazán van arra utaló jól hogy ez megváltozna.
Ide így nem szeretnének gyereket. Se óvodai férőhely, se tanár vagy egyáltalán normális oktatás nincs. Sőt még inkább bezárják őket.
És az egészségügyi rendszer is katasztrófa.
Mire vállaljon gyereket ? Nagyon szép propaganda plakátjaink vannak.
Kb mint Észak-Korea vagy Oroszország.
Sok helyen még orvos sincs.
Lassan a felnőtteknek sincs élet ebben az országban.
Egy gyereknek mi lenne itt jó? Hogy kimehet külföldre? Majd valamikor?
jún. 27. 18:43
"Kb mint Észak-Korea"
Remélem csak troll vagy. MO-t Észak koreához hasonlitani.
eleve már rég munkatáborba lenne itt mindenki az oldalon aki mocskolja a fideszt,illetve a facebookon is.Nállunk oda utazhatsz ahova akarsz,van azért türhető egézségügyi ellátás,ott próbáld meg kihúzatni a fogad meg bármilyen bajod van,majd meglátod milyen ellátást kapsz.jó ellásák a bajodat.Itt elmehetsz a boltba azt vehetsz amit akarsz.Ott nem vehetsz amit akarsz,bevan minden korlátozva.Telefonod itt akkor nyomkodhatod amikor akarod,ott még az internet is korlátozva van,illetve telefonja sem lehet mindenkinek.Szerintem magyarként ott 1 hetet nem birnál ki,ha felemernéd emelni a hangodat bármiért is,már vinnének is a gulágra.
Te figyel kérdező nem akarok beléd rugdosni, de olvasd már a hsz-eket ember.
Többen leírták , hogy se lakhatás, se normális EÜ rendszer. Egy kolléganő fia pl 9 hónap múlva kapott szemészeti kezelést. Fuuu de jó a magyar közellátás.
Se normális szociális rendszer, se normális bérek nincsenek.
Se óvodai férőhely.
Se normális oktatás. Meg tanár, ápoló és orvos hiány is van.
Vagy akkor te kb Narnia-ban laksz és akkor azért nem tudod, hogy mi van MO-n. Vagy valami narancskárosult vagy.
Bárkit normális embert megkérdezel nem fognak MO-ra gyereket vállalni.
Ezért kellenek az új migránosk akiket átneveztek vendég munkásnak.
Végül is a jelenlegi kormány üldözött el 1 millió magyar munkást.
Lásd Németország, Ausztria, Anglia. Valakikkel pótolni kell ezt.
De szerintem ezt sem érted mind 1 szia.
Az egyik munkatársam esetét írnám le ide az idős férfiának most 68 éves van 4 gyereke.
Ebből asszem 2 rendszeresen élősködik szegény emberen aki a mai napig kénytelen dolgozni e miatt.
Úgy hogy ezek az emberek már ilyen 40 kőrül vannak tehát dolgoznak.
Egyszer kapott olyan telefont is a fiától hogy Küldjél pénzt te öreg g...ci.
Szerintem ennél többet nem kell írnom.
Inkább költse mindenki magára a pénzét minthogy ilyen helyzetbe kerüljön.
"Szerintem ennél többet nem kell írnom."
De, jó lenne. Ez így nem mond túl sokat, engem azért az is érdekelne, hogy mi vezetett idáig. A legtöbbünk szerintem nem beszélne így az apjával, még akkor sem, ha haragszik rá, szóval valami biztos történt, ami idáig vezetett.
Én már gyerekkoromban is tudtam, hogy soha nem akarok gyereket. :D
Szeretek utazni, élni, barátokkal lenni, spontán programokat csinálni és nem alkalmazkodni senkihez. Szerencsére talàltam magam mellé egy hasonlóan gondolkodó társat. Így amíg mások a szaros pelenkát cserélik és stresszesek meg lestrapáltak, mi utazunk, nyaralunk, élünk. Nagyon jókat szoktunk szexelni hajnali 3-kor az erdő közepén a tisztáson vagy a vízparton vagy bárhol máshol. Mindketten szeretjük a munkánkat, jól is keresünk, egyikünk sem adná fel ezt (sem). Van hobbink is, ami elég drága. Plusz folyamatosan képezzük magunkat, újabb tanfolyamokat végzünk és egyre feljebb jutunk.
Néha amikor ránézek a kétgyerekes szomszédra, aki már az életét is utálja és 2 centire visít a gyereke a fejétől amikor a szokásos délutáni sörét issza, akkor méginkább megerősít abban, hogy jól döntöttünk. :D
Szerintem ez már társadalmi jelenség lett. Itt a bizonyíték.
"berobbant a gyermektelenség Magyarországon"
118
Inkább úgy mondanám, hogy eddig nem voltak hajlandóak erről tudomást venni, és nem is igazán a "nőtt" a megfelelő kifejezés, hanem abban a koroszályban, amely mostanra elérte ezt a kort, kitartott az elvei mellett, és nem vállalt "mégis" legalább egyetlen gyereket az utolsó pillanatban félelemből, "nehogy megbánja idős korára"
115-os lennék az általam említett kolléga szeptember 9.-én meghalt szívrohamban.
Ez egy tragikus dolog, de tanulságnak itt hagyom.
Amikor azt mondják, hogy az önző emberek tovább élnek az nem alaptalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!