Aki nem akar gyereket az miért nem akar?
87#
Biztosíthatlak, hogy a többi válasz is őszinte volt, legalábbis a nagyrészük.
A 72# és a 78# válaszoló voltam.
Kórházban dolgozom sok a munka. Holnap is megyek be tegnap is voltam.
Ha meg önző vagyok mert nincs erre (a gyerekre) kapacitásom.
Akkor gondold végig, hogy mondjuk amikor a szüleid vagy te magad ellátásra szorulsz akkor mégis csak jól fog jönni hogy vannak olyan "hülyék" akik ott dolgoznak és mondjuk a sebeidet átkötik. Vagy ami kezd nekrotikus lenni ( vagyis elhalni a szövet) akkor azt a részt kimetszik belőle.
Na most akkor végig lehet gondolni, hogy önző agyagváza e az aki az eböbleik miatt ezt kihagyja. Ez szerintem egyébként bőven elég felelősség.
Üdv egy 35 éves sebészeti asszisztens aki holnap is dolgozik.
Gondolkozz el azon hogy Magyarországon milyen a szociális rendszer, az egészségügy, az oktatás.
És milyen bérek vannak. Megkaptad a választ.
A sok gyerek hullással vagy születéssel "csak" az a gond hogy
1. Brutális munkaerő többlet lesz.
2. Ez által lenyomod a béreket és felnyomod a munkanélküliek számát.
Mivel ha sok kölök születik akkor minden munkahelyre annyival is több jelentkező lesz. Mondjuk értsd ilyen egy állásra 40-50 ember.
"Szuper lenne" pláne ha neked nem lesz majd miatta munkád.
3. Ha ezek az emberek 80 év múlva öregek lesznek és ápolásra szorulnak.
Ki is fogja őket ellátni ?
Mer a székletet kell pucolni részre (mert ezek jó része pelenkás ellátott) nem igazán szoktak jelentkezni.
Ezeket végigtetszett gondolni ?
Nekem nagyon sokszor egy idézet jut ilyenkor eszembe:
"Két ember szexelt egymással valamikor,ezért nekem mennem kell dolgozni. Két ember,akik már nem is szeretik,ismerik egymást."
Nekem az élet nem tűnik egy olyan dolognak,amiből feltétlenül részesülni kéne.
Miért bas*zak ki a saját gyerekemmel?
Ha úgy vesszük van szép 3 éve.
Aztán jön bölcsöde,óvoda,iskola,munkahely. Csupa megfelelési kényszer,alkalmazkodni kell neki egy szar rendszerbe.
Szerintem a világ egyszerűen nem szép,és hazudik aki az ellentettjét gondolja. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!