Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki nem akar gyereket az...

Aki nem akar gyereket az miért nem akar?

Figyelt kérdés
azt mondják egy gyerek az áldás
máj. 10. 21:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/120 anonim ***** válasza:
26%
90, szerintem ne kapd fel a vizet a 86-son. Ha a kommentje nem kamu, akkor hívjanak engem Süsü a sárkánynak egy évig. Én is írhatnék olyanokat, hogy hét gyerekem van és imádom őket vagy azt, hogy a falra mászok az egyetlen egy gyerekemtől akit öt éve szültem, de egyik sem lenne igaz, mert nincs gyerekem, mégis ha enne kedvem, írhatnék egy megindító sztorit, attól függően hogy épp gyerekellenes vagyok, vagy a gyerekelleneseknek akarok betartani. :)
máj. 26. 12:46
 92/120 anonim ***** válasza:
85%
érdekes, hogy ha valami szokatlant ír valaki, arra rögtön rásütik, hogy kamu
máj. 26. 16:30
 93/120 anonim ***** válasza:
78%
Most ebben mégis mi a kamu? Tudtommal ennek az oldalnak az a lényege, hogy leírhatom azokat a gondolataimat, amit a való életben nem vállalnék fel.
máj. 27. 10:04
 94/120 anonim ***** válasza:
76%
93, és pont ezért nem is hiteles sokszor, mert itt lehetsz akárki. Tessék, én egy balerína vagyok, sosem fogjátok megtudni, hogy igaz-e.
máj. 27. 10:19
 95/120 anonim ***** válasza:

87#

Biztosíthatlak, hogy a többi válasz is őszinte volt, legalábbis a nagyrészük.

A 72# és a 78# válaszoló voltam.

máj. 27. 10:52
 96/120 anonim ***** válasza:
82%
Mert én is egy nagyranőtt gyerek vagyok, magamról se tudok gondoskodni, az se tudom merre az arra... Meghaladná a képssegeimet.. Éjszakánként sírás, gyerekhiszti, cserélni a büdös, kakis pelusokat.. Ha lebetegszik, leterhel engem is. Pénzem sincs meg hozzá. Oviban, iskolában sok barom meg szekálni fogja, ha a génjeimet továbbadom neki.. Kösz, de nem, én inkább kihagyom.. Inkább csapjon el a villamos.
máj. 27. 11:48
 97/120 anonim ***** válasza:
85%

Kórházban dolgozom sok a munka. Holnap is megyek be tegnap is voltam.

Ha meg önző vagyok mert nincs erre (a gyerekre) kapacitásom.

Akkor gondold végig, hogy mondjuk amikor a szüleid vagy te magad ellátásra szorulsz akkor mégis csak jól fog jönni hogy vannak olyan "hülyék" akik ott dolgoznak és mondjuk a sebeidet átkötik. Vagy ami kezd nekrotikus lenni ( vagyis elhalni a szövet) akkor azt a részt kimetszik belőle.

Na most akkor végig lehet gondolni, hogy önző agyagváza e az aki az eböbleik miatt ezt kihagyja. Ez szerintem egyébként bőven elég felelősség.

Üdv egy 35 éves sebészeti asszisztens aki holnap is dolgozik.

máj. 28. 15:32
 98/120 anonim ***** válasza:
86%

Gondolkozz el azon hogy Magyarországon milyen a szociális rendszer, az egészségügy, az oktatás.

És milyen bérek vannak. Megkaptad a választ.

máj. 31. 13:55
 99/120 anonim ***** válasza:
60%

A sok gyerek hullással vagy születéssel "csak" az a gond hogy

1. Brutális munkaerő többlet lesz.

2. Ez által lenyomod a béreket és felnyomod a munkanélküliek számát.

Mivel ha sok kölök születik akkor minden munkahelyre annyival is több jelentkező lesz. Mondjuk értsd ilyen egy állásra 40-50 ember.

"Szuper lenne" pláne ha neked nem lesz majd miatta munkád.

3. Ha ezek az emberek 80 év múlva öregek lesznek és ápolásra szorulnak.

Ki is fogja őket ellátni ?

Mer a székletet kell pucolni részre (mert ezek jó része pelenkás ellátott) nem igazán szoktak jelentkezni.

Ezeket végigtetszett gondolni ?

jún. 1. 16:31
 100/120 anonim ***** válasza:
85%

Nekem nagyon sokszor egy idézet jut ilyenkor eszembe:

"Két ember szexelt egymással valamikor,ezért nekem mennem kell dolgozni. Két ember,akik már nem is szeretik,ismerik egymást."

Nekem az élet nem tűnik egy olyan dolognak,amiből feltétlenül részesülni kéne.

Miért bas*zak ki a saját gyerekemmel?

Ha úgy vesszük van szép 3 éve.

Aztán jön bölcsöde,óvoda,iskola,munkahely. Csupa megfelelési kényszer,alkalmazkodni kell neki egy szar rendszerbe.

Szerintem a világ egyszerűen nem szép,és hazudik aki az ellentettjét gondolja. 25/N

jún. 3. 21:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!