Aki nem akar gyereket az miért nem akar?
Ja, és kihagytam
Nem akarok továbbadni a genetikámat.
Sok előnytelen tulajdonságom van.
Alacsony, introvertált, szorongó, szociális fóbiás.
És szerintem, akinek hátrányos tulajdonságai vannak, önzőség szaporodnia, hogy a gyereke is szenvedjen.
"milyen világ/sors vár rá"
Sztm ennek marhára nincs köze a Fideszhez.
Nekem pl egy gyerekem van, semmi pénzért nem kéne több. Rá van elég időm, van türelmem és megtudok neki adni mindent. Van aki szerint önző vagyok mert nincs tesója...igen az vágyik, még egy gyerek nyűg lenne.
Lányom imádom!
Nekem van gyermekem, úgyhogy tapasztalatból írok. A gyermek hatalmas boldogság és öröm, viszont hatalmas munka is. Betegségek, hisztik, dackorszak, a szabadidő drasztikus csökkenése, alváshiány, állandó aggódás, anyagiak...
Az a baj, hogy sokan csak az egyik oldalát hangoztatják a témának. Pedig a jó is és a rossz is hozzá tartozik. Én teljesen megértem, ha valaki komolyabb mérlegelés után úgy dönt, hogy nem szeretné vállalni a gyerekkel járó nehézségeket. Nekem is voltak olyan napok, amikor baromi nehéz volt, és már azt kívántam, bár lennék inkább valami laza agglegény.
Én nagyon szeretem a fiamat, számomra ő a legfontosabb. Viszont el tudom fogadni, ha valakinek mások a prioritások, és nem tartom a gyermekteleneket kevesebbnek.
(Ez az a hozzáállás, amit nagyon hiányolok ebből a qrva országból.)
Mert egy antiszociális, liberális sz.r vagyok, végtelenül egoista, vagyis rajtam kívül más nincs a középpontban, csak én.
Hogy férne ebbe egy kölök?
"Nem akarok továbbadni a genetikámat. Sok előnytelen tulajdonságom van. Alacsony, introvertált, szorongó, szociális fóbiás."
Az alacsonyt leszámítva ez nem genetika. Ezek megkülönböztető jellemzők, amik egyedien jellemzi magát az egyéneket, esetedben téged és a születést követő befolyásoló hatások formálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!