Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg tudnám ezzel a módszerrel...

Meg tudnám ezzel a módszerrel találni Facebookon?

Figyelt kérdés
Szeretnék valakit megkeresni a Facebookon. Nem tudom a nevét, de azt tudom, hogy környékbeli, ezért arra gondoltam, hogy random keresztneveket keresnék és hátha feldobná találatként a rendszer. Természetesen nem tervezek végigmenni a teljes utónévlistán. Ez a módszer mennyire tűnik lehetetlen küldetésnek? Esetleg van jobb ötletetek?

2023. dec. 27. 17:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg környékbeli ismerősök ismerőseinél nem dobja fel?
2023. dec. 27. 17:15
 2/27 anonim ***** válasza:
68%

Attól nagyobb esélyes lesz, mintha nem tennél semmit. De így is kb potenciálisan nagyon halvány az esélyed.

Adok egy jobb tippet:

Keress olyan embereket a környékbe akiket te ismersz és mondjuk van 2-3 ezer ismerőse. Így esetleg van esély, hogy az ő ismerőse között ott lehet az illető mert mondjuk korabeli vagy egy település stb..

2023. dec. 27. 17:16
 3/27 anonim ***** válasza:
82%

Születési dátum, iskola neve ahova járt, munkahely neve?

Ha - bár környékbeli - de sajnos a "lakhely" részt nem töltötte ki, akkor fel sem dobja...

2023. dec. 27. 17:31
 4/27 anonim ***** válasza:
41%
A munkahelyét derítsd ki. Ha neki nincs is megadva, a kollégák ismerősei között tudsz böngészni, valakivel biztos ismerős.
2023. dec. 27. 17:35
 5/27 anonim ***** válasza:
Születési dátum alatt azt értettem ha az évszámot meg tudod tippelni kb. hátha kidobná.
2023. dec. 27. 17:35
 6/27 A kérdező kommentje:

#2, #1 Ez nagyon jó ötlet! Jutottak is eszembe ismerősök, hogy kiknek az ismerősei között lehetne szétnéznem!

#3 Sajnos semmily ilyen infót nem tudok róla.

Köszönöm mindenkinek!😘

2023. dec. 27. 17:36
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Szűkítsd le a várost és a nemet. Így is marha időigényes, esetleg a kort is próbáld besaccolni, hátha.
2023. dec. 27. 17:43
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

A településeknek is szokott lenni Facebook oldala, csoportja, ott is végigböngészheted.

Elég kevés infó, ha csak annyit tudsz róla, hogy körülbelül merre lakhat és hogy néz ki, de sok szerencsét! (:

2023. dec. 27. 17:49
 9/27 anonim ***** válasza:
Ha falu, akkor fb csoportban keresd. Taglistat vegig kell nezned
2023. dec. 27. 18:01
 10/27 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy konkrétan melyik városban lakhat. Köszönöm!
2023. dec. 27. 18:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!