Meg tudnám ezzel a módszerrel találni Facebookon?
Figyelt kérdés
Szeretnék valakit megkeresni a Facebookon. Nem tudom a nevét, de azt tudom, hogy környékbeli, ezért arra gondoltam, hogy random keresztneveket keresnék és hátha feldobná találatként a rendszer. Természetesen nem tervezek végigmenni a teljes utónévlistán. Ez a módszer mennyire tűnik lehetetlen küldetésnek? Esetleg van jobb ötletetek?2023. dec. 27. 17:14
11/27 anonim válasza:
A környékbeli facebook csoportokban keresgélj inkább
12/27 anonim válasza:
Sulit sem tudod?
Talan van tablokep a fb oldalon
13/27 anonim válasza:
Van olyan eshetőség is, hogy nincs fenn Facebookon.
14/27 anonim válasza:
Meg az is lehet hogy kep sincs fent
15/27 A kérdező kommentje:
Persze, simán lehet, hogy nincs profilja vagy képe vagy egy időszámításunk előtti képe van, amin felismerhetetlen, de egy próbát szerintem akkor is megér! :)
2023. dec. 27. 20:53
16/27 anonim válasza:
Közelu települések fb csoportját nem célszerűbb végig nézni?
17/27 anonim válasza:
Nekem bejött.
Beírtam a város nevèt és a keresett illető nevét. Râment egy kis idő, mire megtalaltam, de megèrte.
Egy, ismerősèn keresztül sikerült megtalàlni.
18/27 anonim válasza:
Nekem is sikerült régebben. Bár az 15 éve volt. Lehet, hogy akkor még iwiw-en🤔. Mindenesetre rákerestem az összes férfira a városban 20 és 40 év között. Az legutolsó volt 🙈
19/27 A kérdező kommentje:
#18 Tipikus! :)
Köszi a tippeket! Eddig kb 3000 embert néztem meg, köztük nem találtam meg, de település csoportokban is szétnézek.
2023. dec. 28. 11:46
20/27 anonim válasza:
Ha tudnal barmi infot rola, konnyebb lenne, de igy kb lehetetlen, meg azokat is listazza a fb amihez semmi koze
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!