Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan ne hathasson rám toxic...

Hogyan ne hathasson rám toxic sértődékeny kollega?

Figyelt kérdés

Már hányingerem van attól, hogy beképzel magának mindent, állandoan magyarázkodjak olyanokért, amiket el se követtem, meg állandoan őt kell nyugtatgatni.

(Pl bevádol azzal, hogy direkt nem köszöntem, amikor nem vettem észre sebtében futtában, és nem rámköszön helyben, hanem másnap leb.sz, megbeszéljük, aztán harmadnap meg más baja van.(pl miért nem szóltam neki ha kimegyek szünetre. -Miert lenne nekem kötelező szólnom neki, meg vele lennem szüneten?? Mindenki akkor jár ki mikor akar, vagy teheti, van az ebédidő meg akármi is.) Es szerinte örülnöm kéne annak, hogy de megtudjuk beszélni. Nekem ez nem megbeszélés, hanem beteg halucin embert nyugtatok és védekezem magyarázkodom a jogtalan támadó barom feltételezesei ellen.

Mikor reggelente már első szava a munkahelyen se asszertiv jokedvű, már a mosdóba rohannék hányni is tőle. Hogy már megint baja van.

Igy ujabban nagy ívben kerulöm, a toxic mérgező leveleit se nyitom meg, mert lassan már normalisan dolgozni se tudok tőle.

Erre ugye megint sértődik hogy nem állok vele szóba.

De már arra sincs bennem mar erő, hogy már ezert is magyarázkodjak neki, hogy miért nem állok vele szóba, hogy értse meg ez nekem kínzás már, hogy állandoan beteg haluzik baja van, vele mindent meg kell beszélni mindig nyugtatgatni kell, másnap meg mást, harmadnap megint mást talál ki, 1 témán is lovagol 2 napig.

Abszolut toxic mérgező ember.

Ignoralom amire nyilván meg van sértődve ismét. (Nincs olyan amire ne sértődne)

A kérdés csak arra vonatkozik hogyan szabaduljak meg ettől az érzéstől, hogy felhőtlen tudjak dolgozni, hogy ne legyek ideges, ne legyen hányingerem, lépten nyomon képtelen az asszertivitásra, képtelen egy sima jokedvű jóreggeltre, már reggelente is ideges, meg ő beszélni akar!(megint a halucin világába rángatna bele.)

Hogyan "szedjem ki" magamból ezt az ideget amivel mérgezett?

Én nem akarom hogy ez bennem legyen belül hogy miatta ne tudjak jokedvűen dolgozni meg stb. Hogy lehet kigyógyulni abbol, ha vki toxic és megmérgezett engem es tele vagyok dühvel ideggel?

Ha meglátom, már rosszul vagyok.

Nem akarok egy beteg ember miatt hogy én legyek ideges feszült.

#lelkileg szabadulni
ma 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nálam ilyen előfordul, teszek róla, hogy ne legyen kedve hozzám szólni legközelebb.

A titok az, hogy nem magyarázkodom, és nem érdekel, mit gondol rólam, de helyénvaló nyilvánosan rámutatni, hogy az illetőt csak a rosszindulat vezérli.

ma 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Mindig mindent támadásnak vesz, mindent kiforgat teljesen másra meg stb.

Amiért meg nem allok vele szóba nem asszertív, morog, beszélni akar hívni, ideges.

Én meg már nem akarom a hatezredik idegességét is megbeszélni.

Meg még kérjek engedélyt is esetleg arra tőle hogy ignoralhassam? Mit vár ez?

Na szoval.

Lezárom el akarom felejteni.

De jön az hogy bemegyek a munkába es rosszul vagyok már attol is ahogy rámnéz.(mert baja van)

Es nem akarom magamban ezt az érzést sem.

Magát ezt az ingerült ideget hogy lehet félretenni kivenni belőlem?

ma 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Elég sokszor van a "toxic" szó a leírásban és elég indulatosnak tűnsz, én nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem veled van a baj.
ma 20:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Mivel en vagyok a bántalmazott ne fárassz màr.

Ha van egy kollega aki allandoan támad inzultál hogy megsértettem meg akármi ebben a halucin vilagban él, már a gyomrom egyben van tőle!

ma 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Ja ahogy te is kezded. Ugyanaz tényleg.

Nekem ebbol elegem van es nem tudok mosolyogni rajta. Mérgező.

ma 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!