Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg tudnám ezzel a módszerrel...

Meg tudnám ezzel a módszerrel találni Facebookon?

Figyelt kérdés
Szeretnék valakit megkeresni a Facebookon. Nem tudom a nevét, de azt tudom, hogy környékbeli, ezért arra gondoltam, hogy random keresztneveket keresnék és hátha feldobná találatként a rendszer. Természetesen nem tervezek végigmenni a teljes utónévlistán. Ez a módszer mennyire tűnik lehetetlen küldetésnek? Esetleg van jobb ötletetek?

2023. dec. 27. 17:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
60%

Régebben a Google-nak volt olyanja, hogy kép, arcfelismerő alapján a létező összes képet fel tudtad keresni mindenhonnan egy személyről az interneten, adatvédelmi okok miatt valamiért ez már nem lehetséges.

Így, kb. 0 információ alapján nehéz lesz megtalálni. Hol találkoztatok? Ismerős, ismerősnek ismerőse aki tudhatja legalább a keresztnevét, lakhelyét?

2023. dec. 28. 14:17
 22/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek, sikerült megtalálnom egy ismerősöm ismerősei között!🥹
2023. dec. 28. 22:07
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Na gratula!

Most mar randizni akarsz vele, ugye? ;P

2023. dec. 29. 13:02
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Nahát Beáta, nagyon is hízeleg az igyekezeted de igazán nem kellett volna! :d

Hiszen itt is rámírhattál volna bármikor, ehhez nem kell facebook profil se. Még privátban is beszéltünk korábban, én tudtam hogy te vagy az, azt hittem te is felismertél. Na nem baj, most már jelölj be nyugodtan ha így alakult, szívesen látnálak az ismerőseim között hiszen már azok vagyunk régóta.

2023. dec. 29. 13:20
 25/27 A kérdező kommentje:

#23 Nem, nem jelölöm be. Nem ez volt a célom.

#24 ??

2023. dec. 29. 16:03
 26/27 anonim ***** válasza:
25# hat akkor miert volt ennyire szukseg?
2023. dec. 29. 19:08
 27/27 A kérdező kommentje:
Meg szerettem volna tudni róla valamit. Sikerült, mostmár szépen elfelejthetem.
2023. dec. 29. 21:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!