Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen semmim sincsen, de...

30 évesen semmim sincsen, de sajnos még most sem tudom mi az amivel tudnék egész életemben foglalkozni. Ennyi idősen már megkellett volna magamat találni?

Figyelt kérdés

jan. 26. 00:39
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
39%
Hát szerintem már meg kellett volna. De nyugi ami késik nem múlik.
jan. 26. 00:47
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is dettó így vagyok ,tehát nem vagyok egyedül 😅
jan. 26. 00:59
 3/22 anonim ***** válasza:
7%

Igen, 12 éve vagy felnőtt. Hátrébb tartasz az életed megszervezésében mint a 19 éves menyasszonyom. 30 éves koromra nekem lakásom, cégeim voltak. De sosem késő elkezdeni, és nincs hová tologatni ezt.

Mit csináltál az elmúlt 10-15 évben, amiért meg is fizettek? Nem lehetne benne elmélyülni? nyelveket beszélsz? Írj kicsit a lehetőségeidről.

jan. 26. 01:00
 4/22 DeMoR ***** válasza:
18%

Hát valóban le vagy maradva ez esetben. De ez nem azt jelenti, hogy nem egy nagyobb társadalmi probléma része/áldozata vagy. Sajnos más ez a világ, mint az elmúlt pár 100 év... persze az elmúlt pár 100 év meg más volt, mint az addig elmúlt több 1000 év... Szóval a lényeg, hogy ma kissé nehezebb boldogulni, de lehet. Ne add fel, csak mert még nem találtál sikert. Jelentős kissebsége a társadalomnak a 3. válaszoló, szóval nem az az átlag. :D

Próbálj ki hobbikat, képezd át magad, nézz körül a munkaerő piacon, stb. Bármit, csak ne azt és ne úgy, amit ls ahogy eddig csináltál. :D

jan. 26. 01:24
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Az ember amíg él, folyamatosan változik. Nincs olyan, hogy valaki "megtalálja magát" aztán egész életében úgy marad.
jan. 26. 01:27
 6/22 anonim ***** válasza:
76%
40 évesen se biztos! 45-50 évesen talán! Embere válogatja.
jan. 26. 01:42
 7/22 anonim ***** válasza:
76%
Én meg 32 évesen leöntöttem whiskey kólával az ágyamat és beitta a matrac. Egy órája sikálom. Inkább megyek aludni.
jan. 26. 03:41
 8/22 anonim ***** válasza:
65%
7. Jó munkát! 🙂
jan. 26. 03:43
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtteknek is van pályaválasztási tanácsadás, mérjék fel készségeidet-képességeidet, mi az, amiben nagyon jó vagy (mindenkinek van ilyen) és olyan munka után érdemes nézni.
jan. 26. 03:59
 10/22 anonim ***** válasza:
24%

Napi "30 éves múltam" rinyakérdést add meg ma is.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1292..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1292..

Nagyon unalmas vagy, kérdező. A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős. Most ott tartasz, amennyit beletettél. Ez a te felelősséged! Ha valamit akarsz, azért tenned is kell.

jan. 26. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!