Januártólkezdi a bölcsit a lányom. Sajnos úgy alakult,
hogy nem tudok visszamenni dolgozni, majd csak nyáron.
Nagyon zavar, h így lehet mástól vesszük el a helyet.
Mondjuk erről konkrétan így nem tudok, hogy van-e ilyen.
Butaság ezzel foglalkozni?
Igen butaság. Majd az intézmény tudja, hogy kinek ad helyet. Foglalkozz a saját dolgoddal, minek csinálsz magadnak problémát?
nov. 16. 14:03
Nálatok nem kell kezdés előtt munkáltatóit vinni a munkakezdés dátumával? Nálunk tuti nem kezdhetne a lányod.
nov. 16. 14:09
3/20 A kérdező kommentje:
Igen, valahol tudom, hogy nem én döntöm el, hanem a bölcsi, és ők ha azt mondják így is oké, akkor nem az én felelősségem az a része,hogy ki hogy jár. Nyílt lapokkal játszom, tudnak róla, hogy így állunk.
Szerintem igy nem fog menni. Kezdes elott kell a munkaltatoi, beiratkozni lehet nelkule, de kezdeni elvileg nem.
Aztan lehet ha keves a gyerek valahol akkor ettol eltekintenek, nem tudom. De nalunk kertek.
nov. 16. 16:10
Nálunk is csak akkor kezdhette, amikor mentem vissza dolgozni. 1 héttel sem elöbb.
A másik, hogy nekem nem lenne szívem betenni úgy, hogy én meg otthon vagyok....
nov. 16. 16:38
Nálunk a beszoktatás első hetében vinni kell a munkáltatóit, hogy dolgozom.
Én megmondanám, hogy mi a helyzet, és ha van esetleg várólistás, azt tegyék be a helyetekre, ti pedig elkezdenétek szeptembertől.
nov. 16. 18:10
Nálunk is vinni kell a munkáltatóit, különben nem veszik fel. Ha otthon vagy, minek adnád be? Ne vedd el mástól a helyet. Sajnos vannak akik kijátszák a munkáltatóit, közben meg nem dolgoznak, otthon vannak. Én meg fél évet vártam ilyenek miatt, pedig S.O.S.-ben kellett volna hely.
nov. 16. 18:38
8/20 A kérdező kommentje:
Erre,hogy mást vegyenek előre már gondoltam én is. Viszont ha már így alakult... a bolcsit meg nagyon szeretik a gyerekek, sokat fejlődnek, szocializalodnak, az meg jót tenne az én gyerekemnek is. Nem hallottam még arról, hogy ne szerette volna egy gyerek. Mást így meg ez elé helyezni kicsit olyan, mintha mások fontosabbak lennének nekem, mint a saját gyerekem. No meg nem én vagyok az egyetlen, olyanok is vannak most is bent, ahol a kistestvérrel van otthon az anya, őket is felvettek.
9/20 A kérdező kommentje:
Azért, mert amikor jelentkeztünk még máshogy volt a munkával is helyzet nálam, időközben derült ki, hogy nem tudok még visszamenni. Így szóltam nekik,hogy ez van, így is belefer nekik. Ők döntöttek, ők látják a jelentkezőket, ki hogy áll, kinek nagyon fontos ez a bölcsi. Csak azt nem értem, hogy akkor miért akar ebben az esetben minket vesznek fel, miért nem azt, aki tényleg kezdene a melót?
Én meg olyan gyerekről nem nagyon hallottam aki annyira élvezné a bölcsit.. elvannak persze de jobban szeretnek a szüleikkel lenni. Ha annyira szeretnék, nem zengene minden reggel a bölcsi a sírástól.
Hát kérdező akkor valószínű ez nem egy budapesti bölcsi ott kilométeres várólisták vannak, és senki sincs akinél anya otthon van.
nov. 16. 19:03
Kapcsolódó kérdések: