Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sajnos a munkám folytán...

Sajnos a munkám folytán nagyreszt primitív emberekkel kell foglalkozni, ti vagytok, voltatok hasonló helyzetben? Mit csináltatok ellene?

Figyelt kérdés
2019. jún. 18. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam sincs ez másképpen. Attól is függ, hogy milyen kedvem van. Ha szar, akkor kerülök mindenkit, ha jó, akkor én is proliskodom mindenkivel. Jó értelemben. Dumálunk, hülyülünk. Ez a gyakoribb. De van, hogy csak kiadom a melót, és meg se szólalok, mert tudom, hogy aznap kukifej vagyok. Más szóval én beleolvadtam.
2019. jún. 18. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Utáltam a helyzetet. De ez Mo....
2019. jún. 19. 07:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem is Mo - dolgoztam és dolgozok olyan helyen, ahol kérésekkel vagy panaszokkal fordultak hozzánk egy adott szolgáltatással kapcsolatban.

A jelenlegi helyem ok, higgadt ügyfelek.

Az előző helyemen a KÜLFÖLDI ügyfelek 92%-a egy öt évesnek tűnt, aki, mintha ledobta volna magát a földre és hisztisen sikította volna, hogy "AKAROMAKAROMAKAROM!".

Ráadásul olyan buták voltak, hogy az is csodának minősült, hogy reggel fel tudtak egyedül öltözni.

Mivel előtte meg egy durva helyen nyomtam, ahol úgy bántak velem telefonon keresztül a külföldoek, mint egy kutyával ("Fogd be a szád!" "Ezt most nekem Te megcsinálod azonnal!" "Adj valaki mást, mert akcentusod van!") és mindenki kapta az arcába a xart, ezért egy idő után szépen elpattant nálam valami.

Hívások alatt len4mítottam a felhasználókat és ordítottam. Dobáltam a cuccaimat. Úgy kátomkodtam, mint egy kocsis.

Fizikailag is szêpen kezdtem problémákkal szembetalálniagam.

Ittam stresszoldóteát, stresszkockát használtam, két óránként kimentem, stb., de ezek csak a tüneteket kezeltêk - a fő problémát orvosoltam; átmentem egy nyugisabb helyre.

Itt sokkal jobb.

2019. jún. 28. 05:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi az hogy primitív emberrekkel????
2019. aug. 8. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyan, mint te!
2019. aug. 8. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztosan nagy az intelligienciád ha erre a kérdésemre TE válaszoltál bármilyen ismeretség nélkül.És még én vagyok primitív.....húúú de nagy az isten állatkertje és sok benne a majom
2019. aug. 8. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy kerültél bele?
2019. aug. 8. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!