Microsoft office-om inaktívvá vált a laptopomon. most nem tudok az aktiválással foglalkozni se vásárolni liszenszet stb sajnos egyáltalán nem értek hozzá nem tudom miért történt hogy tudok kinyitni e-mailben beérkező word dokumentumokat másképpen?
Figyelt kérdés
ápr. 29. 16:16
1/8 A kérdező kommentje:
mit kell tudni a Office Deployment Tool-ról, ingyenes?
ápr. 29. 16:35
3/8 anonim válasza:
Van élet a Microsof Office-on túl is.
Libre Office
Ingyenes, magyar nyelvű. Nincsen korlátozás, időlimit. Otthoni és üzleti célra korlátozás nélkül használható. Teljes mértékben kiváltja a Microsoft fizetős termékét.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi 3
telepítettem
e-mailben kapott Word doksit sajnos továbbra sem nyitja meg
nem kompatibilis? :(
én bénázom?
ápr. 30. 19:55
5/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem nyitja meg. Minden Microsoft Office dokumentumot megnyit és ment is. Évek óta a munkahelyemen használom.
Milyen dokumentum ez? Word, Excell, PowerPoint?
6/8 A kérdező kommentje:
5
.docx
nem nyitja meg ezeket (semmit sem) a libreoffice (e-mailes csatolmányként kellene megnyitnom).
hibazenet HTTP ERROR: 500.
máj. 4. 13:55
7/8 anonim válasza:
Ez nem a Libre Office hibája. Csatolmányként a böngészőben nyílnak meg ezek a dokumentumok. Töltsd le a gépedre és akkor meg fogja nyitni.
8/8 A kérdező kommentje:
7 nem tudom letölteni. azonnal megjelenik a hibaüzenet.
máj. 6. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!