Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan röhögnek rajtam...

Jogosan röhögnek rajtam emiatt a családtagok?

Figyelt kérdés
Szeretem a családom, de ha velük megyek bulizni (bárba) nem tudom úgy száz százalékban elengedni magam. Úgy nem érzem azt a flow élményt mint amikor a barátokkal vagyok meg amúgy se vagyok nagy bulis. Legutóbb elmentem egy eseményre de mondtam 11 fele hogy én megyek lassan haza mert nekem ez így pont elég volt mára, fáradt vagyok, köszönöm a meghívást. És kinevettek, mintha ez ilyen full gáz dolog lenne. Nem tudom miért viselkednek úgy az idősebb csaladtagjaim mint a kamaszok hogy fuh az nagyon gáz ha valaki hamar elmegy a buliból. Fiatal vagyok még. Tudom ez nem megszokott. De mégis rosszul esett hogy emiatt vicc tárgya vagyok

tegnapelőtt 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem gáz, én is el szoktam menni legkésőbb 11-kor, de helyszíntől függően hamarabb, mert vidékre elmegy az utolsó busz. Nem volt még ebből probléma.
tegnapelőtt 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Megalapozatlanul röhögtek ki,cikiztek ki téged.Rá se ránts,ne foglalkozz velük, nem számít/ne számítson az ő véleményük. Te azoknak a véleményével törődjakik tisztelnek,szeretnek,megbecsülnek téged.Már részről viszont: lehet,hogy nem volt annyira komoly,csak megmosolyogták a dolgot,rácsodálkozva;jobban magadra vetted mint kellett volna,nem bántásból cikizésből csinálták csak félreértelmezted a gesztusaikat,megnyilvánulásaikat,többet láttál bele,túlreagáltad.Akár még ez is lehet. Lehet,hogy ilyen túlérzékeny,esetleg túl sértődékeny vagy. (ilyeneket nekem is mondtak xd. nemtom objektíven megítélni,hogy megalapozottan mondták-e xd)
tegnapelőtt 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Engem amiatt bsztattak, h nem iszom (alkoholt, sokat).

Alkoholista voltam és 15+éve absztinens vagyok. De ők ezt észre sem vették, nem tudják. Csak gúnyosan meg szánakozva néznek mint egy 45 éves aggszűzre.

Az ember a barátait megválogathatja, a rokonait nem.

tegnap 00:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sincsen abban semmi gáz, ha valaki hamarabb megy el ilyen eseményekről. Főleg, hogy nekem is a vidéki buszok jutottak róla eszembe.

Ne vedd magadra, semmi rosszat, megbotránkoztatót nem csináltál, ők valószínűleg csak meglepődtek és így sikerült reagálniuk.

tegnap 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!