Nem voltam sohasem szerelmes, nincsen olyan ember aki hiányozna, illetve nincsenek is emberi kapcsolataim, érzelmileg egy nulla vagyok. Mi lehet velem a baj?
Egyrészt gondolom csávó vagy. Ami azt jelenti, hogy nem fog akármitől borulni érzelmileg. Férfiaknál nagyon ritka az az igazi szerelem. Néhány van max egy életben, vagy akár nulla.
De a legfontosabb, hogy szerintem nincs szerencséd. Nem találkoztál a megfelelő emberekkel. Vagy lehet még egy ok, nem is igazán bontottad ki ki vagy, mi érdekel, mik azok a dolgok, amik megemelik a pulzusod úgy általában.
Szerintem ilyen irányokba indulj el. Egyrészt magadat bontogasd ki, kísérletezz sokat. Másrészt meg ezek mentén kezd el kapcsolódni emberekhez. És a szerelemhez még ekkor is szerencse is kell.
És szeretnél kapcsolatot vagy csak nem tudod elfogadni, hogy, aromantikus vagy?
Nekem sem volt soha és idősebb is vagyok nálad, és nem értem az emberek miért akarnak párt, kötöttségekben élni.
Jól érzed így magad?Ha igen, akkor nem kell foglalkoznod ezzel, annak élj, amit szeretsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!