Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem voltam sohasem szerelmes,...

Nem voltam sohasem szerelmes, nincsen olyan ember aki hiányozna, illetve nincsenek is emberi kapcsolataim, érzelmileg egy nulla vagyok. Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés
jan. 24. 21:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem feltétlenül veled van a baj vagy inkàbb hogy baj van veled
jan. 24. 21:13
 2/20 anonim ***** válasza:
15%
Élőhalottként vegetálsz...
jan. 24. 21:14
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Mivel telnek a napjaid
jan. 24. 21:17
 4/20 tejjelkifili ***** válasza:
78%

Egyrészt gondolom csávó vagy. Ami azt jelenti, hogy nem fog akármitől borulni érzelmileg. Férfiaknál nagyon ritka az az igazi szerelem. Néhány van max egy életben, vagy akár nulla.

De a legfontosabb, hogy szerintem nincs szerencséd. Nem találkoztál a megfelelő emberekkel. Vagy lehet még egy ok, nem is igazán bontottad ki ki vagy, mi érdekel, mik azok a dolgok, amik megemelik a pulzusod úgy általában.

Szerintem ilyen irányokba indulj el. Egyrészt magadat bontogasd ki, kísérletezz sokat. Másrészt meg ezek mentén kezd el kapcsolódni emberekhez. És a szerelemhez még ekkor is szerencse is kell.

jan. 24. 21:20
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Ḯt do be like that.
jan. 24. 21:23
 6/20 A kérdező kommentje:
30 vagyok, de hogy bontogassam ki hogy ki vagyok?
jan. 24. 22:05
 7/20 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon sokszor írsz ide.. szerintem tenyleg el kéne menned pszchiológushoz.
jan. 24. 22:18
 8/20 anonim ***** válasza:
52%
Mármint sok ehhez hasonló kérdésed van és aggódsz miatta. Egy pszchiológus hatékonyabb segítség mint mi
jan. 24. 22:19
 9/20 anonim ***** válasza:
89%

És szeretnél kapcsolatot vagy csak nem tudod elfogadni, hogy, aromantikus vagy?

Nekem sem volt soha és idősebb is vagyok nálad, és nem értem az emberek miért akarnak párt, kötöttségekben élni.

Jól érzed így magad?Ha igen, akkor nem kell foglalkoznod ezzel, annak élj, amit szeretsz!

jan. 24. 22:36
 10/20 tejjelkifili ***** válasza:
23%
#6 figyeld meg magad mi érdekel, tanulj dolgokat, menj el rendezvényekre, olvass olyan irányba, ami érdekel stb. és figyeld magad mitől ugrik meg a pulzusod, mi húz be. És ha találsz ilyet és egyre jobb leszel, akkor az szenvedélyed lesz és ebbe egy igazán jó verziója leszel magadnak. meg eleve általánosan is képezd magad, szervezed meg magad jobban (máskülönben nem lesz időd ezekre), legyen hosszabb távú céljaid amit lebontasz kis lépésékre és amikért naponta tehetsz. sportolj az segít regenerálni az idegrendszert is. esetleg tanulj zenét. ismerj meg embereket. próbálj ki valami drogot. próbálj ki extrém sportot. önkénteskedj. adj másoknak, lehet ez örömöt ad. vagy tanulj meg megnevettetni másokat. stb stb kísérletezz. és lehet valahol találsz valamit. de lehet nem.
jan. 24. 23:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!