Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki a hibás én vagy a vevő?

Ki a hibás én vagy a vevő?

Figyelt kérdés
Eladtam egy galaxy s10 valakinek,jött megnézte és megvette.Mielőtt elment kérdeztem minden ok? Azt mondta igen es kifizette.Erre felhív egy szám 3 órara hogy milyen telefont adtam el az apósának nem tölt lötyög benne a töltő stb.A telefont én használtam ez előtt, csak vettem egy s23,utána mar az s10 dobozba ált megvigyázott karcmentesen.Mielőtt jött utána be tettem tolölteni és töltött.Na mind1 mondtam hozza visza es visza adom a pénzt.Erre jön hogy fizessem ki hogy neki visza kellet jönni mondam azt bisztos nem.Mi után elment megnéztem a telefont es a tőltő résbe volt egy kis szemét amit egy kis tűvel ki piszkáltam es utána már bele ment rendesen a csatlakozó.
jan. 24. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:
13%

Hitvány hitvány mondja a vevő... Mindig a vevő a hibás jgyezd meg fiam.    - Kérem a panaszkönyvet.

   - Nincs.

jan. 25. 00:06
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Senki igazábol.

A vevő vesz egy használt telefont, de ugy, hogy nem bízik a használt teloban de azért azokat körözi..

Aztán a bizalmatlanságát kivetíti rád hogy biztos átverès volt es jo helyett rossz van eladva.

Ezek amolyan tudattalan parák pánikolások a vevő részéről.

Ami nem csoda mive) amugy valoban rengeteg atveres van.(en telefonüzletbol vettem használt telot aztan kimentem kulfoldre es 1 hét mulva nem volt rajta se kép se hang es kulfoldon így kezdtem kvázi telefon nelkul az életem.)

Te segitetted őt abban hogy bizhasson azzal hogy visszaadod a pénzt is stb, erre ő meg a dühével mérgével hoppon maradt igy levezette még azt is másképp hogy le akart venni.

Ah

jan. 25. 00:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó csak aki már gondolkodik kicsit,ha rosz telefont adok el,amit tudok.Visztos nem hivnám haza magamhoz.
jan. 25. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Én egy órával jártam ugyanígy. Eladtam, de azon egy karc nem volt, mikor eladtam, majd hív a vevő rá néhány órára, hogy van benne egy törés az üvegben. Mondtam neki fotózza le, hát valóban ott volt a törés, csakhogy mikor oda adtam neki az még nem volt rajta, szóval valószínűleg elejtette.

Vissza hozta aztán vissza kérte a pénzt azzal, hogy neki így nem kell.

jan. 25. 05:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Megnézte, kifizette, elvitte.

Én is vettem már sz.rt, dühöngtem is miatta, de olyan nyomott áron adta az eladó, hogy nem érte meg vele szórakozni.

De ez a fizesd ki az utazási költségem erősen kisebbségi életvitelre hajaz, ettől nyílna ki a bicska a zsebemben.

Velem pl olyan volt, hogy eladtam egy videokártyát egy idősebb fazonnak, majd jöttek a fenyegető sms-ek, hogy vegyem vissza, mert agyonver, stb.

Kiderült, hogy az alaplapi vga kimenetbe dugta a monitortkábelt, azért nem volt kép.....

jan. 25. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!