Mit lehet tenni ha rossz emberek vesznek körül és csak bántanak legtöbbször?Aki volt hasonló helyzetben annak mi segített hogy ne mindig ő legyen hibás szerepben?
Kezdj el sportolni, én is ezt csináltam, engem is rengetegen bántottak.
Ma már legfeljebb csak a neten bántanak, bár minap qrvaanyáztak nekem egyet a körforgalomban, a csávó meglepődött volna, ha utánamegyek. Szerencséje, hogy siettem.
Az arctalan, gyenge, agresszív, nyominger alakok éreznek folytonos késztetést arra, hogy bántsák a gyengébbet.
Na nálam ezt pont fordítva van, akit elnyomnak, életem árán is védem.
1 napot cserélnék veled kérdező...
En is igy eltem aztan elkoltoztem a szuleimtol,imadom a temeteseket,a regi osztalytaraaklak nem tartom a kspcsolatot
Addig meg elmentem a kozelukbol ah tudtam.
Idkolaban minden szunetben tanultam nem probsltam baratkozni futni az emberek utan
Befogsz sokkalni ha sokáig tűrőd. Nem az elkerülés lesz a megoldás ha egy szóval mondannál valamit azoknak akik bántanak anélkül hogy bántanád őket mi lenne az a szó?
Ha esetleg több szó ami eszedbejutott akár egy mondat írd le ide kérlek
#1 Miért cserélnél velem 1 napot?
#3 Igazából ha mondhatnék akkor annyi lenne,hogy legyenek elfogadóbbak és megértőbbek velem és ne csak a rosszat lássák mindig hanem értékeljék a probálkozást is.
Akkor csak mond ki hogy elég és azt amiket itt írtál.
Elsőnek mond ki tükör előtt mert nem könnyű hitelen kiállnia magáért annak aki eddig sosem tanulta meg hogy kell.
Utánna ha helyzet adta csak mond ezt amit most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!