Veletek tortent mar hasonlo?
Nem történt még ilyen.
De valszeg zavarta, h kint van mindened. Nem vennék fel olyan mély kivágásű felsőt, amiből kint van a melltartóm, sem olyan rövid szoknyát amiből kint van a bugyim, sem olyan rövid derekút, amibe lehajolok és kint van a bugyim. Szerintem nem az a gáz, hogy ezt hangosan mondta, hanem maga a szituáció. Valószínűleg a többi ember is furcsán nézett rád, magában kitudja mit gondolt. Legalább ő kimondta, és megtudtad igazítani, ha nem vetted észre. Legközelebb jobban figyelj, aztán ennyi, nincs ezzel nagy baj😊
18/l
Ha zavart a szituáció, akkor máskor ne 1 mm-t takarjon a szoknyád a bugyid alatt, mert a +1 mm-ből könnyen lehet -1 mm, vagyis pont kilátszik. Ugyanez a melltartódra.
Ha viszont direkt élvezed, hogy kivillan a fehérneműd és éhes kanok csorgatják rád a nyálukat, akkor csak így tovább!
Jó nagy gyökér volt a pasi. Lehet így akart ismerkedni.
Én hasonlóan jártam, de nekem egy tanárnő jött oda a suliban hogy kilatszik a melltartó a felsőből.
Szerintem teljesen jól reagálta le a srác a dolgot. Te a bugyidat meg a melltartódat mutogatod nyilvánosan, ő pedig a nyilvánosan reagált erre.
Egyes nők talán kicsit túlzásba viszik már a szexualitásuk közszemlére tételét. Gondolom, azért vannak mégy egyéb értékeik is ezen kívül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!