Szimpátia, szeretet, bizalom, ismerősség. Ezek kéz a kézben járnak? Ha valaki szimpatikus, megszeretem, bizalom is van felé, sőt, csakis az, és úgy érzem, hogy régóta ismerjük egymást. Ez normális vajon?
Figyelt kérdés
Mindkét nem felé, tehát nem a vonzalom van mögötte...ma 16:55
1/4 anonim 

válasza:

Vannak sémák és ismerős minták, a tudatalatti felismeri őket. Ilyenkor jól klikkeltek szinte alapból is egymással. És igen, tényleg ismerős érzés. Főleg ahogy egyre több ilyen embert megismersz az életed folyamán. Nekem ez manapság már rendre olyan, mintha tényleg rég látott ismerősök kerülnének elő a semmiből. Akár az előző életből, vagy régebbről.
2/4 Senior Séf 

válasza:

Ez így nagyon le van egyszerűsítve, Valójában van, aki az első perctől rühellsz, van aki semleges, van, aki szimpi, van, akit kedvelni, vagy akár szeretni is tudsz, és van, akinek egy pillantásától megroggyan a térde.
3/4 anonim 

válasza:

Nem. En tök jókat eldumáltam már sokakkal es szimpatizáltam veluk meg stb, aztán kiderult hogy ők meg hátamba állítják a kést kibeszélnek a hátam mögött es hazudoznak is meg stb.
Nem is tudtam hogy nem kölcsönös a szimpátia.
4/4 A kérdező kommentje:
1, milyen jó, főleg az utolsó mondatod!
2, utolsó mondatod nem igazán barátságról szól :) Mondjuk az ilyennél jön igazán az ismerősség, bizalom, de rohadtul félek, hogy csak a kémiai reakciók játéka az egész, és bizalmatlan is vagyok egyszerre
3, sajnálom
ma 18:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!