Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek tortent mar hasonlo?

Veletek tortent mar hasonlo?

Figyelt kérdés
Megyek a buszon es egy 20 ev koruli srac odaszol hogy latszik a melltartom.Es ezt jo hangosan mondta hogy mindenki azt figyelje.es utanna kicsit szetszort voltam es a szoknyambol kilatszott 1mm ert a bugyim es egybol elkezdi mondani hogy kinr van a bugyid es ugyanigy jo hangosan.Termeszetesen nagyon gaz volt szamomra a szituácio.Veletek volt hasonlo vagy lattatok mar hadonlot? Mit reagálnatok erre? Lanyok irjanak legyszives 16l

ápr. 15. 14:44
1 2
 11/15 anonim válasza:
igen voltam így
máj. 11. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Nőként tökéletesen egyetértek a 10-essel.

Majd legközelebb nem öltözöl közönséges rbancnak és akkor nem is fog veled senki közönségesen viselkedni. Nekem is van miniszoknyám meg dekoltált ruháim, mégse lóg ki soha semmilyen fehérneműm.

máj. 11. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:
26%

Tegyél ugy mintha külföldi lennél és nem értenéd mit mond

Attol hogy egy csaj szexi még nem kell bunkó mód beszologatni neki

máj. 12. 09:26
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
A kilógó fehérnemű nem “szexi”, pláne egy pisis kiscsajon, hanem szánalmas és BUNKÓ dolog közzétenni. Ennek megfelelően reagáltak is rá. Ez van.
máj. 12. 10:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Sose értettem. Direkt úgy öltöztök, hogy kinn van mindenetek, oszt' ha valaki megnézi, akkor milyen perverz állat.
máj. 12. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!