Veletek tortent mar hasonlo?
Figyelt kérdés
Megyek a buszon es egy 20 ev koruli srac odaszol hogy latszik a melltartom.Es ezt jo hangosan mondta hogy mindenki azt figyelje.es utanna kicsit szetszort voltam es a szoknyambol kilatszott 1mm ert a bugyim es egybol elkezdi mondani hogy kinr van a bugyid es ugyanigy jo hangosan.Termeszetesen nagyon gaz volt szamomra a szituácio.Veletek volt hasonlo vagy lattatok mar hadonlot? Mit reagálnatok erre? Lanyok irjanak legyszives 16lápr. 15. 14:44
12/15 anonim válasza:
Nőként tökéletesen egyetértek a 10-essel.
Majd legközelebb nem öltözöl közönséges rbancnak és akkor nem is fog veled senki közönségesen viselkedni. Nekem is van miniszoknyám meg dekoltált ruháim, mégse lóg ki soha semmilyen fehérneműm.
13/15 anonim válasza:
Tegyél ugy mintha külföldi lennél és nem értenéd mit mond
Attol hogy egy csaj szexi még nem kell bunkó mód beszologatni neki
14/15 anonim válasza:
A kilógó fehérnemű nem “szexi”, pláne egy pisis kiscsajon, hanem szánalmas és BUNKÓ dolog közzétenni. Ennek megfelelően reagáltak is rá. Ez van.
15/15 anonim válasza:
Sose értettem. Direkt úgy öltöztök, hogy kinn van mindenetek, oszt' ha valaki megnézi, akkor milyen perverz állat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!