Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok mindent el rontottam az...

Sok mindent el rontottam az életembe, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy olyan környéken élek, ahol gyerekkorom óta rossz baráti körökben mozogtam.mindig olyan barátok vettek körül, akik állandóan a balhéba jártak, verekedés, pia, buli, stb. Többször keveredtem konfliktusba velük, aminek az lett a következménye hogy néha ők kaptak ki tőlem néha pedig én, mert nem hagytam magam.Pár évig nem nagyon tartottam a kapcsolatot velük, mert elegem lett az állandó balhéból, így ki mentem külföldre. Aztán ahogy haza jöttem újra lógni kezdtem velük, eléggé jelentősen rá szoktam az alkoholra, újra együtt buliztunk míg nem egy haverom meg akart késelni, természetesen nem sikerült mert el szaladtam. De az itthon létem alatt többször meg próbált néhány haverom leckéztetni, de hál Isten nem egészen sikerült mert el szaladtam.

Tudom hülye voltam át érzem, de most szeretnék boldog nyugodt életet élni, méghozzá úgy hogy nem társalogni ilyen emberekkel. Viszont egy környéken élünk, így eléggé nehéz lessz úgy menni sétálni hogy valaki rám ne támadjon. Mit tegyek? 18F

ma 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

18 évesen ez teljesen természetes..nálam a drogból lett probléma így 32 évesen, amikor már árultam meg ettem mindennap most nyáron meg egész életemben..a rendőrségi ügyek, balhék, pénzek, tartozások..na kb 1 éve próbálok ki keveredni belőle aztán talán kb most sikerül.

Kellenek ilyenek vagyis rossz megtapasztalasok is az életben..és mint mondtam még csak 18 vagy ezek inkább csak még leckék, és amúgy is kell azért a kikapcsolódás ami balhék és stb nélkül nem jön létre sehogy

ma 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kell velük haverkodni.

Miért támadnának rád? Kinek ártottál?

ma 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Irány vissza külföld.
ma 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kell velük egy társaságba kerülni, mert láthatóan rossz hatással vannak rád és ennek aligha lehet pozitív kimenetele. Illetve, ha teheted, én is azt mondanám, menj vissza nyugodtan külföldre.
ma 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
18 évesen már vissza is értél a külföldi karrierből?
ma 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Külföld. És vissza se néz mert hamar visszahúz.
ma 17:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Na erre én is kíváncsi vagyok, így azért nem minden részlet stimmel a sztoriban.

ma 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!