És mi ebben a trükk, hogy úgy csinál mintha valaki más lennék akit ismer?
Illetve nem válaszoltál a kérdésre. Ilyenkor visszaírsz és próbálod tisztázni a dolgot vagy hülyének nézed és inkább ghostingolod vagy mit csinálsz?
máj. 4. 14:48
3/13 anonim válasza:
En tuti, hogy hulyenek neznem es elkuldenem a francba, mert vagy az van, amit az 1. ir, hogy pofatlanul manipulal vagy pedig trnyleg fogykos, esetleg pszichotikus elmebeteg is lehet...
máj. 4. 15:07
4/13 anonim válasza:
3# Vagy csak esetleg barátkozni próbálna veled, vagy érdeklődni irántad.. Ugye milyen meglepő? Lehet régi ismerős akár. De persze, biztos lökött, kettyós szaragyú valaki. Úristen..🤦♂️🤦♂️
máj. 4. 15:10
5/13 anonim válasza:
4 Ha olyan rendes es baratkozos, akkor ne kerulouton akatjon velem baratkozni, hanem egyenesen... aki gerinctelen, az mar eleve kettyos az en szememben. Ezek szerint neked meg tok termeszetes. Kinek a pap, kinek a papne...
máj. 4. 15:13
6/13 anonim válasza:
Van itt egy elmebeteg hetek óta, aki azt hiszi, hogy kb. minden kérdést valami ismerőse írja ki az ő életéről. Szerintem vele leveleztél.
máj. 4. 15:14
7/13 anonim válasza:
Pedig ez ugy van, ahogy a 3-as es 5-os irja. Narcisztikusok probalnak igy a maguk esetlen modjan kozeledni. Normalis ember nem ir "furcsa dolgokat". mert nincs szuksege ra. Nincs ebben semmi rejtely. ;-)
máj. 4. 15:23
8/13 anonim válasza:
5# Ha kerülőúton, ha egyenesen ismerkednék ugyanaz az eredmény.. Mindegy.. Egyenes embernek tartom magamat.
Én csak kedves próbáltam lenni, nem random emberekre írok rá, hanem akivel úgy érzem van valami közös kapocs/emlék stb..
De ha nem, hát nem, nem erőszak a disznótor.. -1 barát, találok helyette másik 3-at.. 🤷🏼♂️🤷🏼♂️
máj. 4. 15:32
9/13 anonim válasza:
5# Mindenesetre szoktam venni a lapot, ha nem kér belőlem. Nem akarom ráerőltetni magam senkire. Ha nem reagál az írásomra semmit, akkor nem zargatom tovább. Nem érdekel. Nem körülötte forog a világ. Hanem körülöttem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!