Én vagyok a hibás hogy lánynak születtem?
Figyelt kérdés
Mindenki utál azt mondja csúnya vagyok stb még a saját családom is utál csak mert lánynak születtem... Fiúnak kéne lennem? Persze én is fiú akarok lenni de ez nem olyan egyszerű mert közben lány is akarok maradni ugyhogy nem tudom mit tegyek....aug. 31. 11:34
4/8 anonim válasza:
Lánynak születni nem hiba, következésképpen hibás sincs. Az, hogy a szüleid nem lányt akartak az az ő problémájuk. Te maradj az, aki vagy és fogadd el, hogy lány vagy.
5/8 anonim válasza:
Borzasztó nehéz életed lehet. Dehogy vagy hibás, Te is jól tudod.
Azért akarnál fiú lenni, hogy megfelelj másoknak?
Mondanám, hogy menj pszichológushoz, pszichiáterhez, de tulajdonképpen a családtagjaidnak kéne.
6/8 anonim válasza:
Én bárcsak lány lennék. Kérdésre válaszolva nem a te hibád.
7/8 anonim válasza:
Kifejtenéd, hogy "utálnak mert lánynak születtél"?
8/8 Senior Séf válasza:
Nem te vagy a hibás, hanem az az ominózus hímivarsejt, aki a sok tízmillió társa közül elsőnek ért célba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!