Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elítélendő, ha valaki szülőkén...

Elítélendő, ha valaki szülőként néha elszív egy füvescigit? Este, miután a gyerek (11 éves) már lefeküdt

Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 05:55
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
84%

"Sokan nem a bódulatért szívják hanem azért mert nyugodtan tudnak tőle aludni."

Aha... Hollandiában élek, itt legális a fű. Biztos a többség azért szívja, hogy jobban aludjon. Reggel a vonat állomáson, munkába menet ez egészen reális, ugye....

2023. dec. 15. 18:37
 52/57 anonim ***** válasza:
32%
A kérdésben nem reggeli vonatállomás vannírva hanem este.
2023. dec. 16. 07:32
 53/57 anonim ***** válasza:
49, nem szívok füves cigit, nem is dohányzom, alkoholt néha iszom. csak annak a kommentelőnek reagáltam ezzel, aki azt írta neki a fű és a cigi egy kategória, de az ital az mehet.
2023. dec. 16. 08:30
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

51, nem elek Hollandiaban de gyanitom, hogy a legalis szivas se azt jelenti, hogy barhol szivhatod, illetvs a munkaltato se biztos, hogy toleralja a bedrogozott munkavegzest, ahogy a piasat se.

Egyebkent meg tovabbra is az a kerdes, hogy kiskoru gyerek mellett vajon mennyire elfogadott.

2023. dec. 16. 08:35
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
Csak is akkor, ha letolsz 4-5 tüskét is mellé, tuti hatás érdekében, mint a többi lecsúszott drogos.
2023. dec. 16. 08:38
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

#53 Olvssd vissza, az italról semmit nem írtam csak a cigiről és a fűről. Nyílván a sok alkohol fogyasztása is ugyanolyan káros a családra nézve, ezt nem vitatom. Bár minden este egy pohár bor megivását kevésbé érzem rossznak, mint egy cigi elszívását. Kevés cigi önmagában ártalmas (maximum nem vesszük észre), kevés alkohol viszont tudtommal egyáltalán nem árt (bár ebben nem vagyok biztos, ha valaki többet tud erről, írja le nekem). Illetve a cigit nem kívánod kis mértékben (a füvet lehet, és úgy talán nem is árt annyit, ha tudod tartani a határokat). Azt vagy kívánod vagy büdösnek érzed (vagy leszoktál róla, és tudatosan távoltartod magad tőle).

A lényeget már korábban leírtam, csak erre reagálnom kellett, bocsánat Kérdező.

2023. dec. 22. 08:39
 57/57 anonim ***** válasza:

44

Badarság.

Csak egy apróság... Hárman vagyunk fiútestvérek. Minden azonos a nevelés tekintetében. Ég és Föld és csillagok... Ezek vagyunk. A társadalom közel annyira nevel, mint a szülő. Többet vagy az állami intézményekben és az utcán más társaságban, mint otthon ébren.

2023. dec. 22. 09:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!