Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elítélendő, ha valaki szülőkén...

Elítélendő, ha valaki szülőként néha elszív egy füvescigit? Este, miután a gyerek (11 éves) már lefeküdt

Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 05:55
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
28. Mi az a szintikanna?
2023. dec. 8. 12:31
 32/57 anonim ***** válasza:
100%

# 31

Szintetikus cannabinoid receptor agonista. Ezek szintetikusan előállított porok jellemzően Kínából érkeznek. Ezek a herbál, bió, varázsdohány névvel árult bódító drogok hatóanyagai. Ezek lényegében dizájner drogok amiknek a kémiai szerkezeteit időről-időre változtatják, azért hogy kikerüljék a tiltásokat. Az ilyen port feloldják oldószerben (pl acetonban) és ráfújják a hordozónövényre, aztán így lesz a biofű (aminek csak a neve a bió - mert ugye egy átitatott növény).

Na most az utóbbi években nagyon elterjedt lett az hogy sima füvekre (cannabis) is fújnak ezekből, de csak nagyon keveset. Így a gyengébb minőségű erősebbnek tűnik, az alapból erős meg very hard lesz. A marihuana esetében ráadásul nehéz kiszűrni melyik mivel van lefújva, mert a szintikanna reagál a fűben lévő thc-val, és így egy kombinált hatás lesz az eredmény. Azt azonban nem lehet tudni hogy a Gazsi a pincében hogy fújja rá a fűre ezt a cuccot (+milyen oldószert használ) és ha megfolyik itt-ott akkor lehet több cucc lesz ott benne, és aki beleszív lehet ezeknek bármi következménye. Alapból nem lehet tudni mik a hosszú távú hatásai az ilyen dizájner variánsoknak. A lényeg tehát az hogy aki ma füvet szív itthon (és nem maga termeszti, vagy nem külföldről veszi) az lényegében zsákbamacskát vesz. Ha túl gyorsan, és túl nagyot üt a fű kis dózisban, vagy egyéb érdekességeket okoz akkor azért lehet gyanakodni.

2023. dec. 8. 12:57
 33/57 anonim ***** válasza:

"Akkor a gyereked mit csinált? Utánzott, hogy benne maradjon a csapatban."

Tévedés. Vezéregyeniseg, ő vette rá a többieket.

2023. dec. 8. 12:59
 34/57 anonim ***** válasza:
54%

"Hát igen..szar dolog szembesülni szülőként, hogy bizonyos pontokon megbuktatok."

Tipikus válasz olyasvalakitol, akinek vagy nincs gyereke, vagy kimondottan jó gyerek.

2023. dec. 8. 13:00
 35/57 anonim ***** válasza:
0%

"Tipikus válasz olyasvalakitol", aki képtelen vállalni saját tettei után a felelősséget. 😉

2023. dec. 8. 13:27
 36/57 anonim ***** válasza:
54%
Jaja, annyira tudtam, hogy ezt fogod reagálni. Meséld már el, konkrétan mi az amit tettem, szerinted? Mert uyge peldamutatassal nevelünk, mi pedig nem dohányoztunk.
2023. dec. 8. 13:30
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha az egyik szülő nincs beállva, akkor nem. Füvezni még nem füveztem gyerek mellett, de volt már rá példa hogy a férjem vigyázott a gyerekre és vidámra ittam magam. Vagy fordítva. Egyszerre ketten max majd akkor élünk bármivel is ha a nagyszülőknél alszik már nem első alkalommal.
2023. dec. 8. 13:32
 38/57 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj, miért olyan nehéz beismerni, hogy nem vagy tökéletes, és te is hibázol? Azt hiszed, hogy amit csinálsz, az mind 100%-ban tökéletes?

Valamiért a gyereketek mégse rátok hallgatott, hanem a társaira.

Na, vajon miért? Miért fontosabb neki a társai véleménye, mint a tiétek?

2023. dec. 8. 13:39
 39/57 anonim ***** válasza:

38!

Nyilván nem vagyok tökéletes. Amúgy nem zavar, hogy nem megy az értő olvasas? "Vezéregyeniseg, ő vette rá a többieket." Nem érdekelte a társai véleménye, őket érdekelte az övé.

2023. dec. 8. 13:44
 40/57 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem (bár én nem élek vele). Nem rosszabb mintha valaki meginna egy pohár bort ha már lefeküdtek a gyerekek.
2023. dec. 8. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!