Aki havonta megengedhet magának egy utazást, az mégis milyen munkehelyen dolgozik?
Miből él? Nekem is van ilyen ismerősöm, s nem tudom eldönteni, hogy megnyerte a lottót vagy NER-tag lett. Sajnos a magyar fizetésekből elég nehéz hosszabb utazást tervezni, mikor a fizetésed fele elmegy az albérletre.
F/29, multinál dolgozom
Last Minute vagy Ultra Last Minute utak derengenek? Vagy a vállalkozó szó?
Kérdező, bocsi, de a hiba a te készülékedben van. Magyar átlaghoz képest k..rva jól keresel, és te mersz itt irigykedve hisztizni, és én, aki nettó 270 ezret keresek, párom is ennyit, igaz, nekünk saját hitelmentes lakásunk van, mi hisztizés nélkül vígan elutazunk legalább 1-szer egy évben külfödre nyaralni és nem Last minute utak ezek. Inkább nem írom le, hogy idén hol voltunk, mert felháboorodnál, hogy hogyhogy te ennyi fizetéssel nem jutsz el oda. Úgy, hogy ritka szar a pénzkezelési stratégiád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!