Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki havonta megengedhet...

Aki havonta megengedhet magának egy utazást, az mégis milyen munkehelyen dolgozik?

Figyelt kérdés

Miből él? Nekem is van ilyen ismerősöm, s nem tudom eldönteni, hogy megnyerte a lottót vagy NER-tag lett. Sajnos a magyar fizetésekből elég nehéz hosszabb utazást tervezni, mikor a fizetésed fele elmegy az albérletre.

F/29, multinál dolgozom

2023. nov. 25. 10:04
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy a sor mellett dolgozom, meg gyári munkás vagyok? Valamit vagy nagyon félreorvastál, vagy csak kötözködni jársz ide.
2023. nov. 25. 21:45
 42/46 anonim ***** válasza:
25%

Last Minute vagy Ultra Last Minute utak derengenek? Vagy a vállalkozó szó?

Kérdező, bocsi, de a hiba a te készülékedben van. Magyar átlaghoz képest k..rva jól keresel, és te mersz itt irigykedve hisztizni, és én, aki nettó 270 ezret keresek, párom is ennyit, igaz, nekünk saját hitelmentes lakásunk van, mi hisztizés nélkül vígan elutazunk legalább 1-szer egy évben külfödre nyaralni és nem Last minute utak ezek. Inkább nem írom le, hogy idén hol voltunk, mert felháboorodnál, hogy hogyhogy te ennyi fizetéssel nem jutsz el oda. Úgy, hogy ritka szar a pénzkezelési stratégiád.

2023. nov. 25. 21:48
 43/46 A kérdező kommentje:
Írd le nyugodtan, kíváncsi vagyok. Én voltam Törökországban meg Olaszországban, és nem erről van szó. Hanem azokról, akik havi szinten tudnak utazni. Felesleges személyeskedni. :)
2023. nov. 25. 21:57
 44/46 anonim ***** válasza:
65%
#41: Akkor miért probléma annyit keresni, hogy utazhass?
2023. nov. 25. 22:12
 45/46 anonim ***** válasza:
67%
Most komolyan az a színvonal, hogy hihetetlen az, hogy valaki nálad többet keres...? Mit lehet erre mondani...?
2023. nov. 25. 22:32
 46/46 anonim ***** válasza:
0%

Dominika

2023. nov. 26. 05:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!