Aki havonta megengedhet magának egy utazást, az mégis milyen munkehelyen dolgozik?
Figyelt kérdés
Miből él? Nekem is van ilyen ismerősöm, s nem tudom eldönteni, hogy megnyerte a lottót vagy NER-tag lett. Sajnos a magyar fizetésekből elég nehéz hosszabb utazást tervezni, mikor a fizetésed fele elmegy az albérletre.
F/29, multinál dolgozom
2023. nov. 25. 10:04
11/46 anonim válasza:
Nekem van ilyen ismerősöm, aki havonta szokott külföldre menni (igaz mindig ugyanoda). Ő azt mondta, hogy a repülőjegy igazából nagyon olcsó (WizzAir / RyanAir), egy főre 30-50 ezer között mozog, a lakhatása kinn biztosított mert haverjának van ott több lakása és arra a pár napra odaadja neki, és minden olcsóbb ott mint Magyarországon, szóval nem költ sokat. Ciprusról van szó egyébként.
12/46 anonim válasza:
8, havi 1,2 m Ft aprópénz. Évi 41ezer dollárra jön ki, ami amerikában egy nagyon szűkös középosztály szintjét üti meg.
3-4 millió az, amit már jó fizetésnek mondanék
13/46 A kérdező kommentje:
Igen, az úgy logikusnak tűnik.
2023. nov. 25. 11:44
15/46 anonim válasza:
A pandémia előtt a Bónuszbrigádon és hasonló utakon keresztül utaztam egy időben havonta is, baromi olcsón, buszos csoportos szervezéssel. Igaz, ez sokaknak kényelmetlen, de eljutottam olyan helyekre, ahova másképp nem lett volna lehetőségem.
16/46 anonim válasza:
Volt olyan kollégám, aki munka miatt járt folyton külföldre, szóval az utazásai gyakorlatilag munkautak voltak, de közben meg úgy tudta szervezni, hogy szét is tudjon nézni.
17/46 A kérdező kommentje:
12) Magyarországról beszélünk.
2023. nov. 25. 12:40
18/46 anonim válasza:
17, Magyarországon is aprópénz. Aki 2m alatt keres az nincstelen
19/46 A kérdező kommentje:
Jézusom. És ilyen emberekkel szívok egy levegőt.
2023. nov. 25. 13:02
20/46 anonim válasza:
Nyugi, kérdező, csak trollkodik, lefogadom, sose látott egyben ennyi pénzt. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!