Aki havonta megengedhet magának egy utazást, az mégis milyen munkehelyen dolgozik?
Figyelt kérdés
Miből él? Nekem is van ilyen ismerősöm, s nem tudom eldönteni, hogy megnyerte a lottót vagy NER-tag lett. Sajnos a magyar fizetésekből elég nehéz hosszabb utazást tervezni, mikor a fizetésed fele elmegy az albérletre.
F/29, multinál dolgozom
2023. nov. 25. 10:04
31/46 anonim válasza:
Egyik kollégám örökölt két lakást és vett még 3-at. Azok kiadásából nyaralgat.
32/46 anonim válasza:
én be szoktam utazni az auchanba fizu után venni zabkorpát meg konzerves halat mert így is van amikor hó végén napokig éhezek a közmunkás 85 ezres fizetésemből
33/46 anonim válasza:
Nekem kicsit kevesebb a fizum, mint a tied es ha nem is havonta, de sokat utazom. Igy is alig marad szabim unnepekre. Mondjuk sajat lakasban lakom,ez nyilvan sokat szamit.
34/46 anonim válasza:
Én logisztikai ügyintéző vagyok (légi terület) nettó 500e keresek, a férjem pedig raktáros - beszerző egy magánkórházban Budán, nettó 440e kap. Plusz cafeteria, bónuszok. Gyerekünk is van, kutyánk is, lakáshitelünk, de havi 500k el tudunk tenni, simán beleférne havi egy út. Főleg hogy olyan olcsón lehet, most voltunk áprilisban Cipruson egy hetet túrázni, kb 300e-ből kijött szezon előtt. Ősszel voltunk Madridban, az sem volt több. Jövőre 4-5 út van betervezve. Nálam a legtöbb ismim jobban keres. It-s, könyvelő, kozmetikus stb barátaink. 29N
35/46 anonim válasza:
Milyen utazás?
Nettó 1-2M közötti összeget azért nem kevesen meg tudnak keresni
36/46 A kérdező kommentje:
Ausztriában lehet. Itthon azért sokkal nehezebb egy multinál pl annyit megkeresni, max vezetői poziban.
2023. nov. 25. 20:28
37/46 anonim válasza:
Kérdező, milyen utazás? Hová? Belföld, vagy külföld? Ismered azt a kifejezést, hogy Last Minute vagy Ultra Last Minute utak? Apukám munkatársa ilyeneket vadász és potom pénzért megy külföldre.
38/46 anonim válasza:
#36: És miért olyan elképzelhetetlen vezetőnek lenni?
39/46 A kérdező kommentje:
Talán mert idő, mire oda feldolgozod magad? Nálunk erre kicsi az esély.
Külföldi utazás.
2023. nov. 25. 21:39
40/46 anonim válasza:
#39: Ja, ha a 40-45 éves szakmai pályából nehéz 4-6 évet fejlődésre fordítani, akkor nyilván tényleg kellemetlen. Sokkal könnyebb mind a 45 évet lehúzni a sor mellett aztán ácsongózni az utazás után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!