Aki havonta megengedhet magának egy utazást, az mégis milyen munkehelyen dolgozik?
Miből él? Nekem is van ilyen ismerősöm, s nem tudom eldönteni, hogy megnyerte a lottót vagy NER-tag lett. Sajnos a magyar fizetésekből elég nehéz hosszabb utazást tervezni, mikor a fizetésed fele elmegy az albérletre.
F/29, multinál dolgozom
Ne irigykedj, és föleg ne írj hülye gyanusítgatásokat.
Elöször is nem mindegy, hol van a külföld, ahová megy - sok helyen egy-egy hét nem kerül többe, mint eltölteni egy hetet MO-on valahol -, másrészt ne a saját fizetésedet vedd "magyar fizetésnek", akinek van normális végzettsége, az nem multinál dolgozik és nem annyiért, hogy a lakbérre elmenjen a fele fizetése.
29. Évesen már saját lakásodnak kéne lennie, és nem minimálbérért dolgozni.
Nettó 1,2 milliót keresek, van saját lakásom és havi 800-at félreteszek, hogy megvegyem a következőt is.
27f
Ha alkalmazott akkor nem hiszem hogy havonta pár napnál többre el tudna menni valahova alapból. Igazából ha elrepül 3 napra valahova egy hátizsákkal akkor kb 30 a repülő (de ha sokat utazik akkor lehet hogy kifogja az olcsóbbakat) kb 50-75 a szállás, plusz a költőpénz de 3 napra az is kevesebb mint egy 100 ha odafigyel akkor lehet elég 50 is.
Szval egy utat ki lehet hozni kevesebb mint 150 ből.
Fizetés meg attól függ hogy mire költ és mennyit tesz félre. Nekem pl Budapesten kb 300 ezer a lakás-kaja-mindennapi dolgok. Szval technikailag a többit elkölthetem amire akarom. Az egy más kérdés hogy teszek félre lakásra és egyebekre.
Szval 500 nettótól fölfele technikailag már megcsinálhatja, de kb 650 nettótól már kényelmesen is.
Programozók, seniorabb mérnökök, jobb gazdasági pozival rendelkezők, managerek és még sokan mások keresnek ennyit.
#9 270 a lakás? Azt hogy? 1 főre ennyiért lakást bérelni az baromi sok.
Nekem 180+20 a rezsi egy 1.5 szobás kb 2010 körül épült lakásért.
330 at meg max akkor költesz kajára ha nem főzöl magadra, ha főzöl akkor kb 80 ból kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!