Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az Azariah effektus jól...

Az Azariah effektus jól előrejelzi, hogy a jövő generációjának már egyáltalán nem lesz önálló ízlése?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy az iskolás gyerekek közt egyre nagyobb teret nyer a divatmajmolás és egyre kevesebb gyereknek van önálló gondolata bármiről. 10-20 éve szerintem sokkal kevesebb gyerek érezte szükségesnek a divathoz való merev ragaszkodást, és még ők se ragaszkodtak olyan keményen, mint manapság.
2023. okt. 17. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
100%
69, aki olyan baromsgokat képes leírni, mint amiket te írtál le ide az előző oldalakon, az szerintem csak maradjon csöndben.
2023. okt. 20. 11:36
 72/80 anonim ***** válasza:
100%

De miért züllene el valakinek az elméje azért mert szeret egy zenét?? Én 22 éves vagyok, tele van a telefonom a 80-as évek zenéivel, régen bakelit lemezen is gyűjtöttem őket de simán meg hallgatok ezek mellett egy

Azahriah számot is. Egyébként a videós munkásságát jobban követtem régen, nagyon jó videókat csinált YouTube-ra. Nem egy hülye gyerek és sok külföldi is hallgatja úgyhogy majd pont te fogod őt minősíteni. Vicces :D

2023. okt. 20. 20:08
 73/80 A kérdező kommentje:

Sehol nem állítottam, hogy a zene okozza a hülyeséget. Pont erről beszélek, hogy homlokegyenest az ellenkezőjét gondoljátok a valóságnak. Ezek után miért nem nyilvánvaló, hogy te is értelmileg el vagy züllve?

2023. okt. 20. 20:34
 74/80 anonim ***** válasza:
100%
Te egy szánalmas idióta vagy csak azért jöttél ide mert a valóságban senkit nem érdekelsz ezért itt éled ki a frusztrációdat meg azért hogy magadat fényezd. Ki a lóf@szt érdekel hogy neked hogy alakult ki a zenei ízlésed? Akkor legyél magadra büszke és örülj neki hogy te sokkal intelligensebb vagy mint az átlag. (nem vagy az :) ) Nem tűnt még fel hogy a 73 kommentből talán van kettő aki egyetért veled? Én ilyenkor már el gondolkodnék rajta hogy valami nem jó
2023. okt. 20. 20:53
 75/80 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező szerintem erre a problémádra az lesz a leg jobb megoldás ha írsz egy e-mailt az info@gyakorikerdesek.hu e-mail címre. meg fogalmazom neked hogy minél gyorsabban el tudd tűntetni ezt a kérdést mert ezt nagyon gáz lesz egyszer vissza olvasnod. Csak másold ki és illeszd majd be a levélbe

Tárgy: kérdés törlése

Üdv!

Ezt a kérdésemet (kérdés linkje) töröltetni szeretném, mert most még nem tudom hogy valójában mekkora birka vagyok, de erre később sem szeretnék rájönni mert meg vagyok róla győződve hogy én átlag feletti elmével rendelkezem, és mindenki más akinek nem egyezik a véleménye az enyémmel az ZÜLLÖTT!!!

Köszönettel: xy

2023. okt. 20. 21:02
 76/80 A kérdező kommentje:
A világ folyásával sincsenek tisztában a mai fiatalok. Szerintem 20 éve minden 14 évesnél idősebb ismerte a legfontosabb napi híreket. Pontosan tudtuk már általános iskolában is, hogy ki az USA elnöke és tudtunk róla, amikor Kertész Imre Nobel-díjat kapott. Ma teljes sötétség van a fiatalok közt. Fogalmuk sincs róla ki az a Karikó (még csak nem is ismerős nekik a név), nem tudják ki az USA elnöke, fogalmuk sincs mi van Gázában, stb. Vagy ugyanehhez a problémakörhöz kapcsolódik, hogy az utóbbi időben rengeteg huszonéves fiatalt látok olyan pulóverben, aminek a hátulján egy hatalmas nyilaskereszt van. Van egy olyan érzésem, hogy ezeknek az embereknek fogalmuk sincs róla, hogy mit hordanak. Az megintcsak egy jó kérdés, hogy otthon miért nem említik ezt meg neki. A szülők is ugyanolyan ostobák?
2023. okt. 23. 13:03
 77/80 anonim ***** válasza:
100%

Nolám, jön az öreg és arra lyukad ki, hogy végeredményben ők nevelik szarul a gyerekeiket:D

Igen, az önkritika fontos.

Csak érdekes a kenyeret szídni, ha te sütötted meg szarul:D

2023. okt. 23. 13:09
 78/80 A kérdező kommentje:
Ideje lenne észrevenned, hogy eddig egy szóval se védtem a korábbi generációt. Sőt a fiatalokat is olyan kontextusban kritizáltam, hogy ők még az előző generációnál is hülyébbek.
2023. okt. 23. 13:12
 79/80 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan magadat is be kell sorolnod valahova.

A hülyék közé, vagy az annál is hülyébbek közé sorlod?:D

2023. okt. 23. 14:58
 80/80 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszélj már baromságot kérlek... 20 éve, amikor 16 éves voltam, volt olyan osztálytársam, aki nemhogy az USA akkori elnökét nem tudta megnevezni, de azt sem tudta, hogy Magyarországon éppen ki a miniszterelnök, vagy hogy ki az a Kertész Imre, de nem lepne meg, ha azt se tudta volna, hogy mi az a Nobel díj. És rengeteg ilyen agyashoz volt szerencsém akkoriban, akik kétlem, hogy felnőtt korukra sokkal ertelmesebbek lettek.
2023. okt. 23. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!