Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az Azariah effektus jól...

Az Azariah effektus jól előrejelzi, hogy a jövő generációjának már egyáltalán nem lesz önálló ízlése?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy az iskolás gyerekek közt egyre nagyobb teret nyer a divatmajmolás és egyre kevesebb gyereknek van önálló gondolata bármiről. 10-20 éve szerintem sokkal kevesebb gyerek érezte szükségesnek a divathoz való merev ragaszkodást, és még ők se ragaszkodtak olyan keményen, mint manapság.
2023. okt. 17. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
19%
Ez már egy amúgy is teljesen elb@szott világ minden értelemben, úgy hogy kár a gőzért.
2023. okt. 17. 21:30
 12/80 A kérdező kommentje:
Nem is azt állítottam, hogy 10 éve nem volt divat, hanem azt, hogy nem volt ennyire tragikus a helyzet. Amiket felsorolsz, az egyik se az értelmi züllés nyilvánvaló jele. Azariah szövegei semmiről nem szólnak, a követői mégis azt nyilatkozzák róla, hogy "ennek az előadónak legalább van mondanivalója". Szerintem nagy baj, hogy a társadalom jelentős része mondanivalónak nevezi a semmit, és ebből kifolyólag valószínűleg semminek nevezi mások valódi mondanivalóját.
2023. okt. 17. 21:31
 13/80 anonim ***** válasza:
41%
Én csak azt sajnálom, hogy régi nagy zenészek/együttesek meghalnak /kiöregednek. (Mondom ezt 32évesen).
2023. okt. 17. 21:39
 14/80 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben sehol nincs leírva hogy te az értelmi züllésre gondoltál. És erre szintén azt tudom mondani hogy 10 éve is ugyan ilyen hülyék voltak a fiatalok. Ice bucket challenge, rengetegen voltak akik majdnem bele haltak, vonat tetején, magas helyeken szelfik, ér vagdosás meg egy csomó mindent fel lehetne sorolni. És régen is ugyan ez volt hogy “a Mr Bustának meg az AK 26-nak legalább van mondanivalója” Szerintem túl izgulod az egészet. Minden kornak meg van a maga hülyesége a maga divatja a többség úgyis kinövi egyszer… Felesleges foglalkoznod velük mert úgysem tudsz mit tenni akkor meg minek?
2023. okt. 17. 21:44
 15/80 anonim ***** válasza:
100%

Miért érzem azt, hogy ez a kérdés csak azért született, hogy Azahriah-t meg a kedvelőit tudd szídni?

Mit akarsz hallani? Hogy te meg a te korosztályod sokkal jobb, okosabb, értelmesebb? Vagy mi? De oké legyen, isten vagy, neked tökéletes zenei ízlésed van, te mindent jobban tudsz mindenkinél, és aki Azahriah zenéjét hallgatja az ostoba.

Remélem ez jó válasz.

2023. okt. 17. 21:51
 16/80 A kérdező kommentje:

"Miért érzem azt, hogy ez a kérdés csak azért született, hogy Azahriah-t meg a kedvelőit tudd szídni?"

Mert azért született. Primitív emberek, akik még a proli gondolatokat is nagyra értékelik, mert ők még azzal sem rendelkeznek. Nekem a zenei ízlésem önállóan alakult ki, míg ők eltanulták vagy a csordaszellemben rájuk ragadt.

2023. okt. 17. 22:01
 17/80 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, szívem. A 60 körüli szüleim ugyanilyen dolgokról mesélnek a fiatal korukból, akkor se volt ez másképp.

Sőt már ÓKORI emlékekből is kiderül, hogy akkor is nyomatták az idősek az “ezek a mai fiatalok, bezzeg a mi időnkben” dumát. Ez a jelenség az idők végezetéig nem fog eltűnni.

2023. okt. 17. 22:18
 18/80 anonim ***** válasza:
23%
Az idők végezete már nincs olyan messze....
2023. okt. 17. 22:23
 19/80 anonim ***** válasza:
94%

Hallod, kollégámmal AC\DC-n, Tankcsapdán, OOMPH!-n, Hétköznapin, Alvinon, nőttünk fel, mégis Azahriaht hallgatunk a kocsiban. Ő megy koncertre, nekem ennyire azért nem bejövős, de nem csak csodaszellemből lehet hallgatni valakit. És 30+ vagyunk.

Sőt, én már akkor hallgattam az első számait, amikor még Paulstreet volt az ismert művészneve. Előbb ismertem, és követtem az akkori (!) munkásságát, mint a kollégám.

2023. okt. 17. 22:42
 20/80 anonim ***** válasza:
0%
Meg agya se, ha ilyen szarért ennyien rajonganak.
2023. okt. 17. 22:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!