Az Azariah effektus jól előrejelzi, hogy a jövő generációjának már egyáltalán nem lesz önálló ízlése?
Szerintem ez hülyeség.10-20 éve is ugyanúgy megvolt a kornak megfelelő divat, amit a fiatalok nagyrésze majmolt.
Valamint egyetértek, Azahriahnak ehhez semmi köze.
Gyerekek (de hozzáteszem a felnőttek is) ugyan ilyenek voltak 10 éve is.
Mikor én középiskolás voltam, lassan 10 éve, akkor épp megőrültek a pl a lányok a One Directionért, Justin Bieberért meg a Twilightért. Akkor is megvoltak a trendek, most is megvannak.
Szerintem csak a te perspektívád változott meg ahogy más korba léptél.
azahriah se nagy szám, ugyanolyan ctrl c + ctrl v "előadó" mint 20 másik
Milyen ízlés? Az már ma sincs, mert a marketing és a kapitalizmus tönkretette a társadalmat, csak az erodálódás mértéke változott az idővel, és a gátlástalanság fokozódásával. 15 év múlva az emberek 90 százaléka a valóság helyett AI által előállított narratívákkal fog csak találkozni, AI-generált zenéket fog hallgatni, és a valóságtól, a fizikai emberi kapcsolatoktól teljesen elvágva fog élni. És?
Akkor is meg lehet majd magyarázni, sőt, probléma sem lesz, mert a jelen pillanat élvezetén kívül a legtöbbeknek másra nincs igénye. Most már ez lesz. Igénytelen tömeg igénytelen, egyre elviselhetetlenebb világot érdemel.
10 éve???? Hát kb akkor volt a páwa korszak :DD
Minden hülyén Vans, Nike cipő volt meg hosszított póló, ecset haj egy obey vagy bulls sapkával, szaggatott farmer még a leg hidegebb időkben is meg ott volt a kezükben az iphone 5s. Most amúgy kb ugyan ez van legyen a leg újabb iphone-od, jordan cipőd stb. Mindig is követték a fiatalok a divatot aki meg nem azt szekálják :p A TikTok meg csak ront a helyzeten mert gyorsabban terjednek a hype cuccok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!