Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az Azariah effektus jól...

Az Azariah effektus jól előrejelzi, hogy a jövő generációjának már egyáltalán nem lesz önálló ízlése?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy az iskolás gyerekek közt egyre nagyobb teret nyer a divatmajmolás és egyre kevesebb gyereknek van önálló gondolata bármiről. 10-20 éve szerintem sokkal kevesebb gyerek érezte szükségesnek a divathoz való merev ragaszkodást, és még ők se ragaszkodtak olyan keményen, mint manapság.
2023. okt. 17. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként egy szöveg felmondása talán nem lehet művészet? Mi a helyzet a versekkel? Az nem művészet?

De ezena száon továbbhaladva a dobegyüttesek nem is alkotnak művészi tartalmat:D

Egyszerűen nevetséges az egész "nekemnemtetsziktehátobejktívennemművészet" vergődés:D

2023. okt. 18. 22:55
 62/80 anonim ***** válasza:
100%

Most miért kell bántani a kölyköket? Lehet nem szeretni Azahriaht, amíg meg nem dugta azt a csúnyácska lányt a toitoinál, én azt sem tudtam, ki ő, és azóta sem szerettem meg a zenéjét. De attól még egy csomó embernek meg ez tetszik. Most akkor ítélem el őket, mert ez egy "jelenség", hát nyilván három puskás-arénányi embernek nincs saját ízlése meg véleménye, ha történetesen nem egyezik az ízlésük-véleményük az enyémmel, akkor biztos önálló gondolatokra, értékítéletre is képtelenek.

Bezzeg a Limp Bizkit, a Queen, a Linkin Park, a My chemical romance! Aaaaz még zene volt! Ugye? Vagy bármi, amit te hallgattál, és akkor a te szubkultúrádban népszerű volt. Én milleniumi vagyok, és az emo-metál vonalon rendszerint megkaptam az én kultúrámat már nem kedvelő, és meg sem értő idősebbektől, hogy csak azért "majmolom" ezeket a zenekarokat, mert a többiek is, és bezzeg a Szécsi Pál. Ugyan ezt magyarázza most az én korosztályomból egy csomó koravén fiatalon boomerlelkű a mostani kölyköknek. Semmi nem változik. Attól, hogy valami neked nem tetszik, vagy nem érted, még nem lesz automatikusan szar, ha annyi embernek tetszik, hogy háromszor kell koncerteznie a Puskásban, mert ekkora rá az érdeklődés, akkor ekkora rá az érdeklődés, és ennyien szeretik. Értem, te nem leszel ott, meg amúgy én sem, mi majd más koncertekre megyünk, de ne vitassuk már el azoktól, akik ölnének jelenleg a jegyekért, hogy nekik is megvan a maguk ízlése, és nekik meg ez tetszik. Önálló gondolkodásra képes embereknek. Akik meghallgattak sokmindent, és őket valamiért ez fogta meg.

2023. okt. 19. 03:58
 63/80 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi volnék engem hova sorolna a kérdező. Mennyire vagyok birka, ha szeretem Azahriah zenéjét is meg a Queen és a Linkin Park zenéjét is? Sőt, klasszikus zenét is szoktam hallgatni, ha éppen arra van szüksége az elmémnek.

2023. okt. 19. 07:29
 64/80 A kérdező kommentje:

"egy szöveg felmondása talán nem lehet művészet?"

Akkor fordítsuk meg a kérdést. Bármilyen tevékenység művészet, ha megtölt egy stadiont? A versmondás se művészet. Frászt is kapok tőle, hogy manapság az iskolákban csak felmondani tanulják a verseket, és a verselés meg csak dísznek van benne.

2023. okt. 19. 21:12
 65/80 A kérdező kommentje:

Miután te magad is divatmajmoló voltál, csak egy kicsit korábban, így nyilván bevéded a későbbi divatmajmolókat. Ha nem tennéd, azzal magadat is fikáznád.

2023. okt. 19. 21:15
 66/80 anonim ***** válasza:
100%
64, hát ezt beszéld meg Petőfivel...
2023. okt. 19. 21:58
 67/80 anonim ***** válasza:
100%
Engem már csak az érdekelne, hogy neked milyen művészeti képzettséget van? Mert valamilyen nyilván van, ha a te szavad többet ér annak a tekintetében, hogy mi jó, és mi rossz művészet.
2023. okt. 20. 06:55
 68/80 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, itt távolról se az a baj, hogy nem tudják eldönteni mi jó és rossz, hanem az, hogy nincsen önálló ízlésük és nincs önálló gondolatuk. Ha Azariah mond valamit, akkor a rajongók is úgy gondolják. Nem szállnak vele vitába, de még csak el se gondolkodnak rajta, hogy akkor is így gondolnák-e, ha Azariah nem mondta volna.

2023. okt. 20. 07:58
 69/80 A kérdező kommentje:
És hozzátenném, hogy az élet teljesen más területein is ugyanígy züllik el értelmileg a fiatalság. Egyre több az olyan gyerek, akinek egy -6 + 8 kiszámolása nehézségekbe ütközik. Sokkal több, mint régen.
2023. okt. 20. 08:03
 70/80 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg az én időmben...!👨‍🦳
2023. okt. 20. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!