Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az Azariah effektus jól...

Az Azariah effektus jól előrejelzi, hogy a jövő generációjának már egyáltalán nem lesz önálló ízlése?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy az iskolás gyerekek közt egyre nagyobb teret nyer a divatmajmolás és egyre kevesebb gyereknek van önálló gondolata bármiről. 10-20 éve szerintem sokkal kevesebb gyerek érezte szükségesnek a divathoz való merev ragaszkodást, és még ők se ragaszkodtak olyan keményen, mint manapság.
2023. okt. 17. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, te vagy vak vagy, vagy hülye:D

Egyérszt ez már ősrégen is így volt, hiszen divat azóta létezik amióta emberi gondolat.

Az, hog neked nem tetszik, az ízlés kérdése.

A te nagy önálló ízlésed meg nem bizonyít smemit. Sőt... ha olyasmit szeretsz amit senki más, az... elgondolkodtató...

Az, hogy sokan szeretnek egy előadót nem jelenti azt, hogy azért szeretik mert amásik is szereti.

igazából az egész kérdésed úgy ahogy van baromság.

2023. okt. 17. 22:44
 22/80 anonim ***** válasza:
2023. okt. 17. 22:46
 23/80 anonim ***** válasza:
0%
He hát orbán se tudja kiénekelni, akkor ez mi ha nem teheccség?
2023. okt. 17. 22:48
 24/80 A kérdező kommentje:

"Az, hogy sokan szeretnek egy előadót nem jelenti azt, hogy azért szeretik mert amásik is szereti."

De, azt jelenti. Ha egy előadót azért szeretnek, mert objektíven jó, akkor nem csökken nullára az érdeklődés 10 éven belül. Vagyis ezeket az előadókat nem azért szeretik, mert objektíven jók, hanem mert azt "kell" szeretni.

2023. okt. 17. 22:50
 25/80 anonim ***** válasza:
100%

24, őőőő, nem.

Ezzel azt mondod, hogy pl a már emlegetet Beatles valójában nem jó, csak divat volt?

Az föl sem merült benned, hogy azért lett divat, mert jó?:D

Újdonságot hozott a zenébe, olyat cisnált, amit korábban még senki, ezért megőrültek érte az emberek.

Azariah is ilyesmi. Ugyan pl Delhusa Jonny is nyomott már latin zenét elég régen Magyarországon, de nem kapta el úgy a latinos zenék stílusát, mint Azariah. Ráadásul ez a kevert két-háromnyelvűség is új hatás a magyar popzenében.

És ami új, friss, az sokakat megfog és örülnek neki.

Aztán az újdonság varázsa elmúlik és már kevésbé őrülnek meg az emberek érte.

Nem hiszem el, hogy ennyire szemellenzős és értetlen lennél...

2023. okt. 17. 23:00
 26/80 anonim ***** válasza:
68%
Hát akkor elllent mondok a logikádnak, mert engem nem érdekel kit "kell" hallgatni. Azt hallgatom, ami az én stílusom, nem azt, aki most divatos.
2023. okt. 17. 23:00
 27/80 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ráadásul Azariah még csak nem is a TV által noymatott zenész, hanem a zenéjéből és önmarketingből érte el azt amit.

Ha még az Xfaktoros gyökerekre mondanád ezt akkor azt mondom oké, mert ott tényleg arról van szó, hogy a média nyomatja őket, hogy őket kell szeretni.. de így, hgoy az emberek maguktól kapták fel..

Egyébként én is csípem néhány dalát. Nem sokat, de néhány simán elfér pár Tankcsapda meg Powerwolf között.

2023. okt. 17. 23:06
 28/80 anonim ***** válasza:
0%
Lehetne, hogy ebben a kategóriában nem írsz ki több kérdést erről az emberi hulladékról? Tedd fel a kultúra kategóriában a sok valláskárosultnak az azazelás kérdéseidet! Rohadt unalmas, hogy minden nap szembejön egy ilyen kérdés. Nem bírjuk őt, világos? Zeneileg teljesen átlag, emberileg meg egy lepedék. Lépj túl rajta.
2023. okt. 18. 01:28
 29/80 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de a legrégebbi trend a világon az, hogy az idősebb generáció lenézi az új generációt.
2023. okt. 18. 03:40
 30/80 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, SENKI sem azért hallgat zenét, mert "objektíven jó", hanem azért, mert tetszik az illetőnek.
2023. okt. 18. 06:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!