Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért dühösek az emberek, ha...

Miért dühösek az emberek, ha valaki szereti a nyarat, meleget?

Figyelt kérdés

Gyakorin, más netes fórumokon, meg a való életben is dühödten esnek nekem sokan (online lepontoznak, élőben pofákat vágnak, és mindkét helyen beszólogatnak) amiért szeretem a nyarat, szeretem a meleget.

De miért?

Mármint azt értem hogy ezek az emberek nem szeretik a nyarat, de ettől még miért kell begőzölni? Én alapvetően nem szeretem a telet, de igyekszem megtalálni benne a jó dolgokat és nem kapok dührohamot ha más meg imádja.

Miért vált ki ez ilyen indulatokat egyesekből?

Plusz kicsit “ráadás” kérdés, hogy miért van egyre több ilyen ember? :D régen a környezetemben mindenki szerette a nyarat, most meg kvázi elmebetegnek számítok amiért élvezem a - számomra - jó időt a héten… Furcsa.

2023. aug. 24. 14:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 Darius- ***** válasza:
0%
60! Itt mindenki azt ír, amit akar. Mégis az utcákról valamiért a 100 + kilósok veled együtt hiányoznak ilyenkor. Hiába tagadjuk a tényeket, a világ nem mese, habár sokan azt hiszik ( nemcsak rád célzok ezzel), hogy olyan amilyennek szeretnék.
2023. aug. 24. 23:36
 62/66 anonim ***** válasza:
0%
A frusztrált embereknek egyik fő jellemzőjük, hogy szeretik másokra erőltetni a véleményüket, és ahelyett, hogy a maguk életét igyekeznének jobbá tenni, igyekeznek azokon "bosszút állni", akiknek valamilyen szempontból jobb az életük. Ha valaki jól érzi magát nyáron, ők meg nem, akkor abba fognak belekötni. Ha valaki jól érzi magát télen, ők meg nem, akkor meg abba. Ha valaki jól érzi magát egyedülállóként, akkor abba kötnek bele. Ha valaki szereti X ételt, akkor meg abba. Az ilyen emberek mindenbe bele fognak kötni, teljesen mindegy, mi a téma. De van egy tuti módszer: ignorálni kell őket. Az ilyesmit nem szabad felvenni. Mindenki élje a saját életét, élvezze ki, ahogy csak tudja, és ne azon bosszantsa magát, hogy olyanok, akiknek egyébként nulla közük van az életedhez, beszólogatnak.
2023. aug. 25. 11:33
 63/66 anonim ***** válasza:
82%

"régen a környezetemben mindenki szerette a nyarat, most meg kvázi elmebetegnek számítok amiért élvezem a - számomra - jó időt a héten… Furcsa"

Oké, én már bent vagyok a negyedik X-ben, szóval kicsit már merek nyilatkozni a "régi" időkről.

Azért régebben a nyarak nem ilyenek voltak. Régen is volt, hogy egyszer-kétszer átlépte a hőmérséklet a 30-at, de nem ilyen gyakran, és nem ilyen huzamos ideig, mint most. Most néztem rá az előrejelzésre: Budapesten ma 36 fok, aztán jövő keddig 37, 38, 37, 34. Csak szerdától megy 30 alá, bár utána is 28-30 között fog mozogni. Na, meg kb. egy hete már folyamatosan 30 fölött van a nappali max, nem egyszer a 35-öt is elérte. (Meteorológiailag szabványos helyen mérve. Beépített területen a gyakorlatban mért hőmérséklet ennél pár fokkal több is lehet.) Ilyen amikor gyerek voltam, még nem volt.

A másik dolog: sokkal szélsőségesebb az időjárás. Gyakorlatilag nincsenek átmenetek. A télvégi fagyok után egyből jön a hőhullám. Ősszel sincs egészséges átmenet, egyik nap még dől rólunk a víz, másnap meg már didergünk. Ez sem tesz jót az ember komfortérzetének.

2023. aug. 25. 11:51
 64/66 A kérdező kommentje:

Ok, de ez miért annak a hibája aki meg élvezi? Ha utálnám attól hűvösebb lenne? :D

2023. aug. 25. 12:01
 65/66 anonim ***** válasza:
59%

Darius

Visszanéztem a kérdést (mert már ki volt követve) és tényleg ekéztek még. 😅😅

Most épp 55 vagyok, de szeretnék visszamenni 54-re.

A testzsírom sajnos magas, de kétlem, hogy az fűt.

Remélem, örülsz, hogy ez a döglesztő szutyok még mindig tart.

Nekem tönkretette a futóversenyemet, amit vártam és azért volt benne munkám.

Amúgy meghúzódom a klímás lakásban, de a nemlétező nemiszervem van ki ezzel a f.ssal.

Szóval remélem jól esik le-dagadtoznod.

2023. szept. 12. 08:18
 66/66 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy köze van a globális felmelegedéshez és ahhoz, hogy egyre nehezebb elviselni a meleget. De csak lehet. A meleg egyébként SENKINEK nem tesz jót, függetlenül attól, hogy érzi magát tőle szubjektívan. Egyébként pedig télen fel lehet öltözni jobban, fel lehet tekerni a fűtést, nyáron az ember nem lehet semmiben.....
júl. 8. 17:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!