Miért dühösek az emberek, ha valaki szereti a nyarat, meleget?
Gyakorin, más netes fórumokon, meg a való életben is dühödten esnek nekem sokan (online lepontoznak, élőben pofákat vágnak, és mindkét helyen beszólogatnak) amiért szeretem a nyarat, szeretem a meleget.
De miért?
Mármint azt értem hogy ezek az emberek nem szeretik a nyarat, de ettől még miért kell begőzölni? Én alapvetően nem szeretem a telet, de igyekszem megtalálni benne a jó dolgokat és nem kapok dührohamot ha más meg imádja.
Miért vált ki ez ilyen indulatokat egyesekből?
Plusz kicsit “ráadás” kérdés, hogy miért van egyre több ilyen ember? :D régen a környezetemben mindenki szerette a nyarat, most meg kvázi elmebetegnek számítok amiért élvezem a - számomra - jó időt a héten… Furcsa.
"régen a környezetemben mindenki szerette a nyarat, most meg kvázi elmebetegnek számítok amiért élvezem a - számomra - jó időt a héten… Furcsa"
Oké, én már bent vagyok a negyedik X-ben, szóval kicsit már merek nyilatkozni a "régi" időkről.
Azért régebben a nyarak nem ilyenek voltak. Régen is volt, hogy egyszer-kétszer átlépte a hőmérséklet a 30-at, de nem ilyen gyakran, és nem ilyen huzamos ideig, mint most. Most néztem rá az előrejelzésre: Budapesten ma 36 fok, aztán jövő keddig 37, 38, 37, 34. Csak szerdától megy 30 alá, bár utána is 28-30 között fog mozogni. Na, meg kb. egy hete már folyamatosan 30 fölött van a nappali max, nem egyszer a 35-öt is elérte. (Meteorológiailag szabványos helyen mérve. Beépített területen a gyakorlatban mért hőmérséklet ennél pár fokkal több is lehet.) Ilyen amikor gyerek voltam, még nem volt.
A másik dolog: sokkal szélsőségesebb az időjárás. Gyakorlatilag nincsenek átmenetek. A télvégi fagyok után egyből jön a hőhullám. Ősszel sincs egészséges átmenet, egyik nap még dől rólunk a víz, másnap meg már didergünk. Ez sem tesz jót az ember komfortérzetének.
Ok, de ez miért annak a hibája aki meg élvezi? Ha utálnám attól hűvösebb lenne? :D
Darius
Visszanéztem a kérdést (mert már ki volt követve) és tényleg ekéztek még. 😅😅
Most épp 55 vagyok, de szeretnék visszamenni 54-re.
A testzsírom sajnos magas, de kétlem, hogy az fűt.
Remélem, örülsz, hogy ez a döglesztő szutyok még mindig tart.
Nekem tönkretette a futóversenyemet, amit vártam és azért volt benne munkám.
Amúgy meghúzódom a klímás lakásban, de a nemlétező nemiszervem van ki ezzel a f.ssal.
Szóval remélem jól esik le-dagadtoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!