Miért dühösek az emberek, ha valaki szereti a nyarat, meleget?
Gyakorin, más netes fórumokon, meg a való életben is dühödten esnek nekem sokan (online lepontoznak, élőben pofákat vágnak, és mindkét helyen beszólogatnak) amiért szeretem a nyarat, szeretem a meleget.
De miért?
Mármint azt értem hogy ezek az emberek nem szeretik a nyarat, de ettől még miért kell begőzölni? Én alapvetően nem szeretem a telet, de igyekszem megtalálni benne a jó dolgokat és nem kapok dührohamot ha más meg imádja.
Miért vált ki ez ilyen indulatokat egyesekből?
Plusz kicsit “ráadás” kérdés, hogy miért van egyre több ilyen ember? :D régen a környezetemben mindenki szerette a nyarat, most meg kvázi elmebetegnek számítok amiért élvezem a - számomra - jó időt a héten… Furcsa.
Pl az eső beázást (=anyagi kár) okozhat, de sokan szeretik. Én nem szeretem de nem leszek mérges arra aki igen. 🤷♀️
“amikor valaki panaszkodik a télre, hogy milyen rossz, neki nyár kell, ő bírja a meleget stb., aztán nyáron meg meg akar halni“
Jajj ezen én is jókat szoktam nevetni. :D
Mans not hot, never hot
Lehet hogy fura vagyok de én simán bepuszilok ilyenkor is minimum fél liter forró teát naponta. Ha szeretném a kávét akkor folyton jegeskávét innék. :D
Amúgy értem hogy miért utálják sokan, csak az a fura nekem hogy más emberekre lesznek dühösek.
26
Pacsi.
29
Na igen.
28
Vízparton hol van olyan szép, érdekes város sétához, mint Prága, vagy hol vannak olyan hegyek, mint az Alpok?
NEM, aranyom, vízparton NEM lehet várost nézni, túrázni.
Továbbá 25-26 fok felett nem lehet bicajozni (esetleg kivéve, ha bemész ruhástul a vízbe), futni (a max pulzusod 90%-a lesz a pulzusod, lényegében károsodik a szívizmod, mialatt amúgy gyenge vagy, fulladsz és elájulhatsz bármikor), a városnézés 10. percében le kell ülnöd, mert az ájulás határán vagy.
A búvárkodástól meg az isten mentsen meg.
De te egyébként sem fogadod el, hogy nem mindenki olyan, mint te. Gondolom te is olyan vagy, hogy kéretlen véleménnyel, tanáccsal bombázol másokat a munkahelyeden, baráti körödben és nem tudod elfogadni, hogy ami neked piros, az másnak zöld.
#31 Pl az eső beázást (=anyagi kár) okozhat, de sokan szeretik.
Ki tudja, lehet ha az esőszeretet is akkora téma lenne mint a nyárszeretet, akkor az esőszeretőkre is menne a panaszkodás👀
Te írtad azt, hogy szarrá lehet unni magad a strandon. Én csupán felsoroltam a lehetőségeket, amiket egy vízpart, egy strand kínál, hogy ha valaki aktívabban szeretné eltölteni az ottlétet, akkor miket tud csinálni.
És még a strandröplabdát nem is említettem.
Nem kell máris kötekedni és lekezelően válaszolni, hogy "NEM, aranyom,"
Ui.
És nem vagyok az aranyod. Illemet nem ártana tanulnod!
“ Vízparton hol van olyan szép, érdekes város sétához, mint Prága”
Nekem pl Rovinj és Valletta is nagyon tetszett, szép városok, vízparton. 😊 (biztos van még több is, én ezekben jártam, de pl Barcelona is bakancslistás)
34
Nem szeretem, ha meg akarnak változtatni és győzködsz a strandról.
Amúgy a röpi kb egyhelyben állás, de az a legnehezebb 26 fok felett.
Te írtál hülyeséget, csupán rácáfoltam, hogy nincs igazad. Vízparton is lehet aktív az ember.
"Vízparton hol van olyan szép, érdekes város sétához, mint Prága, vagy hol vannak olyan hegyek, mint az Alpok?"
Nekem még Zadar jutott eszembe. Vízparton van és sok érdekes látnivaló van ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!