Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért dühösek az emberek, ha...

Miért dühösek az emberek, ha valaki szereti a nyarat, meleget?

Figyelt kérdés

Gyakorin, más netes fórumokon, meg a való életben is dühödten esnek nekem sokan (online lepontoznak, élőben pofákat vágnak, és mindkét helyen beszólogatnak) amiért szeretem a nyarat, szeretem a meleget.

De miért?

Mármint azt értem hogy ezek az emberek nem szeretik a nyarat, de ettől még miért kell begőzölni? Én alapvetően nem szeretem a telet, de igyekszem megtalálni benne a jó dolgokat és nem kapok dührohamot ha más meg imádja.

Miért vált ki ez ilyen indulatokat egyesekből?

Plusz kicsit “ráadás” kérdés, hogy miért van egyre több ilyen ember? :D régen a környezetemben mindenki szerette a nyarat, most meg kvázi elmebetegnek számítok amiért élvezem a - számomra - jó időt a héten… Furcsa.

2023. aug. 24. 14:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
17%

38

Van olyan szép, nagy, mint Prága, Bécs, Budapest vagy sok német város?

Ugye nincs több 20 foknál, hogy az egész napos állást, sétát bírd ájulásközeli rosszullétek nélkül?

Sejtem a válaszokat, maradok a meleg utálatánál és továbbra is északabbra vágyom (utazni is, lakni is).

Ui

Egyébként sajnállak az erős strandmániád kapcsán. Ha rájössz, van más is, tartalmasabb lesz az életed.

(Igen, megyek strandra. Évente 1 vagy 2 alkalom, egyszerre 5-6 óra. Viszont akkor a vízben vagyok, nem kint unom szrrá magam.)

Igen, vágyom a tengerpartra. Sétálni, futni ott. 10 fokban. Skandináviában vagy Skóciában.

2023. aug. 24. 15:30
 42/66 anonim ***** válasza:
28%

40

Dán, norvég...

Na, oda mennék.

Szeretem a vízpartot, csak mozogni lehessen.

Pl a hamburgi időjárás durván jó volt.

2023. aug. 24. 15:32
 43/66 anonim ***** válasza:
17%
#41 látom nálad beutott a meleg :D relax. Télen és tavasszal is lehet mediterrán városokat nézni, ha utalod a hoseget. 🤷‍♀️ Most szóltam hozzá először szóval az utoiratot rossz helyre cimezted.
2023. aug. 24. 15:37
 44/66 Shaddark ***** válasza:
80%

Nem olvastam a hozzászólásokat, - bocsi ha már írták.

Klíma katasztrófa van. Szétcsesztük a környezetünket az atom kísérletekkel, vegyi üzemekkel, 987 345 654 milliárd autóval. Amíg gyermek koromban kint rohangáltam a napon, most be kell húzódnom különben rákot kapok. Sose volt úgy igazán melegem, most klíma nélkül igencsak szenvednék a rossz szigetelésű házban amiben lakom.

Aki bírja, annak jó. Én vele örülök. Amúgy én még most is szeretem a nyarat, persze főként ha szabin vagyok és nyaralunk vízparton :)

De az emberi szervezet itt Európában nincsenek felkészülve erre a változásra.

2022. május 30. és szeptember 4. között Európában 61 672 ember halt meg hőség miatt.

Tehát egyrészt nincsenek jól a melegben, másrészt mindenki reménykedett hogy gazdagék igazat mondanak és nincs is baj, nem kell tenni semmit. És most kezd leesni mindenkinek, hogy baj van. És egyre nagyobb lesz.

Mivel magukat nem okolhatják (mert ők tudják hogy a pszichopaták jót akarnak nekik, viktátor értünk gazdagszik, putykos jó ember... ... ...) mert mindenkinél jobban tudják az igazat, hát aki felhívja a figyelmüket arra amire gondolni sem szeretnek, arra lesznek mérgesek.

2023. aug. 24. 15:41
 45/66 anonim ***** válasza:
11%

Mert most Pesten, Prágában és Bécsben is 20 fok van jelenleg? 🤣

Bécsben jelenleg 32 fok van, Prágában meg 30, az előbb néztem meg neten.

Igen, strandmániás vagyok. Ez van, imádom a vizet, a vízi élővilágot. Gyerekkoromban 6 éven keresztül jártam úszóedzésre.

A víz alatt is van csoda, nem csak a víz felszín felett.

2023. aug. 24. 15:46
 46/66 anonim ***** válasza:
0%
Ui. Szerintem Pesttől minden külföldi főváros csak szebb lehet.
2023. aug. 24. 15:47
 47/66 anonim ***** válasza:
22%

45

PestNÉL.

Egyébként én ezért se most utazom, ha utaznék, nagyon északra, de szándékosan nem szoktam ilyenkor utazni.

És direkt kerülöm a nyaralás szót.

2023. aug. 24. 15:49
 48/66 anonim ***** válasza:
26%

A másik, hogy én se szeretem Budapestet, de azért szép. Nekem hiányozni fog, ha majd északra költözöm. (Nekem tényleg ez a tervem. Nekem nem élet az, hogy a klímás lakásban vagyok bezárva és napi 1 órát kimegyek vizes ruhában futni vagy bicajozni, fulladva és gyengeségérzettel, tudva, hogy többet ártok, mint használok.)

Ja és a strand továbbra is unalmas nekem.

Eleve nem feküdni akarok ülőmunka mellett.

És nem érdekelnek a déli országok se.

2023. aug. 24. 15:52
 49/66 anonim ***** válasza:
0%

"PestNÉL."

🤦🤔😮🤷

Teljesen jó alakot írtam, nem tudom, hogy mi a problémád!

2023. aug. 24. 15:53
 50/66 A kérdező kommentje:

Vallettában pl főleg templomokat néztünk, bent tök kellemes hűvös volt. 😊

A strandon meg ki tudok olvasni 1-2 könyvet pár nap alatt, az is tud tartalmas lenni.

De oké ez teljesen egyéni preferencia hogy ki hogy szereti a szabadidejét tölteni, nem kell emiatt bedühödni a másikra.

2023. aug. 24. 15:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!