Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért dühösek az emberek, ha...

Miért dühösek az emberek, ha valaki szereti a nyarat, meleget?

Figyelt kérdés

Gyakorin, más netes fórumokon, meg a való életben is dühödten esnek nekem sokan (online lepontoznak, élőben pofákat vágnak, és mindkét helyen beszólogatnak) amiért szeretem a nyarat, szeretem a meleget.

De miért?

Mármint azt értem hogy ezek az emberek nem szeretik a nyarat, de ettől még miért kell begőzölni? Én alapvetően nem szeretem a telet, de igyekszem megtalálni benne a jó dolgokat és nem kapok dührohamot ha más meg imádja.

Miért vált ki ez ilyen indulatokat egyesekből?

Plusz kicsit “ráadás” kérdés, hogy miért van egyre több ilyen ember? :D régen a környezetemben mindenki szerette a nyarat, most meg kvázi elmebetegnek számítok amiért élvezem a - számomra - jó időt a héten… Furcsa.

2023. aug. 24. 14:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
40%
Persze. Mert a másik boldog. Még akkor is, ha izzad. Ők nem. És nem a meleg miatt. Csak van mire fogni. Beteg az ország 80%-a mentálisan. És pontosan ezért. Minden, mindenki hibás. Csak saját maguk nem. Ők csak a körülmények áldozatai.
2023. aug. 24. 14:39
 22/66 anonim ***** válasza:
82%

Régen jó volt a nyár mert akkor volt nyári szünet, most meg gondolom felnőttél, és felnőttekkel beszélsz róla.

A nyár meg sokaknak konkrétan kínszenvedés, egyre többször vannak embertelen melegek, alig lehet kimenni az utcára, hetekig alig lehet aludni, tele minden bogárral, sokaknak jönnek ki ilyenkor az egészségügyi gondjai (személy szerint nekem a migrénem, ami hetekig eltart a meleg miatt). Szóval a nyár nem csak az a kategória hogy nem preferálják az emberek, hanem az, hogy rosszabb lesz tőle az eleminőségük.

Aki ennyire rühelli a nyarat, annak az, hogy te azt hangoztatod hogy mennyire szereted, kb olyan, mintha azt mondanád hogy a kedvenc időd a jégeső, amikor öklömnyi jégdarabok esnek mindenhova - egy olyan embernek akinek szétverte a kertjét/autóját a jég. Ugye "te annak örülsz ami nekem kárt okozott??? mégis miért?"

Persze nyilván hülyeség emiatt nekiesni bárkinek is, csak épp ez a pszichológia mögötte sok esetben...

2023. aug. 24. 14:40
 23/66 anonim ***** válasza:
64%

De egyébként észreveszitek magatokat, hogy folyamatosan hülyézitek, aki most szenved?

Nekem a szórakozás a futás, a bicaj, a túra, a városnézés, a kiállításnézés.

A csúszdától az isten mentsen meg, a vizi sport alatt fogalmam sincs, mit értesz, úszni szeretek, ahhoz nem kell meleg. Kajakozni, kenuzni évente egyszer szoktam, de megnyugtatlak, azon is legyengülök a melegtől, be kell mennem a vízbe ruhástul és addig jobb, amíg még vizes a ruhám.

2023. aug. 24. 14:41
 24/66 anonim ***** válasza:
7%

Az, hogy hülyének gondolod magad, hogyan reagálsz egy leírt dologra, azzal neked van dolgod.

De hogy nem a nyár miatt szenvedsz, az 100%.

2023. aug. 24. 14:43
 25/66 anonim ***** válasza:
91%

24

Ha nekem szól, akkor hallgatom, mi miatt szenvedek?

Ja, hogy neked szabad szenvedni, ha borult az idő, vagy szabad fázni 20 fokban, de mi nem szenvedhetünk most.

Közlöm, nem mindenki szervezete működik úgy, mint a te szervezeted, akkor se, ha az istennek képzeled magad.

2023. aug. 24. 14:46
 26/66 anonim ***** válasza:
81%
Engem alapvetően nem izgat, hogy ki mit szeret. De az valóban fel tud bosszantani, amikor valaki panaszkodik a télre, hogy milyen rossz, neki nyár kell, ő bírja a meleget stb., aztán nyáron meg meg akar halni. Na ilyenkor szoktam mondani, hogy ez kellett neked, most mi a baj? (Én a telet szeretem, a nyarat, meleget nem bírom, de nem is panaszkodom télen a hideg miatt.)
2023. aug. 24. 14:46
 27/66 anonim ***** válasza:
6%
Mert bolondok. Ilyenkor lehet legjobban élni. Jöhetnek a nők meg a pia. Buli meg a haverok legjobb. Igazi férfinak amúgy sem árt semmit sem a meleg. Nekem meg se kottyan. Legyen rátok mindig tél oszt fűtsetek egy vagyonért. Hahahahahahahahaahhaahahhahahahahahaha
2023. aug. 24. 14:47
 28/66 anonim ***** válasza:
20%

Ha valaki vízparton van, akkor azokon kívül, amiket írtál szóba jöhet még a vízibiciklizés, vízben való labdázás, ha olyan helyen vagy, akkor búvárkodás, snorkelezés, dzseckizés, sok helyre fújtak már fel vízre ilyen gumimászós valamit (ennek nem tudom mi a neve)...

29/66 anonim ***** válasza:
45%
Kert téma , 2008 ra poloskainvázió lett mindent leesznek,mivel nincs tél korán itt a tavasz a virágzásokat meginditva , egyértelmű hogy betör a tél március végén aprilis heteiben . Hirtelen az áprilisi hideg fagy átmegy napokon át zuhogó esőkbe vagy hirtelen 30 cfokba , nem 22 be sem 24 be 30 ba . Leég minden vagy megposhad . Most a riókon nincs levél ősz van a kertben , a sövenyek tujak kipusztilnak. A nyár átok. Hidegebb hüvös időben a kavé tea segít me egy leves , mozgás , hőségben semmit nem tudsz tenni ha nincs borospince tartós 18 cfokal ahol felfrissülsz . Eleve nem erdekel mas csupasz izgadt teste csaladok örjőngése fesztiválokon strandokon sorban állásdrága dolgokért .
 30/66 anonim ***** válasza:
14%

Én semmi miatt nem szenvedek, úgy szeretem a világot, és magamat, ahogy van. Te viszont saját magadat nem szereted. Innen indul. Egy óra alatt célirányos kérdésekkel le tudnék ásni, hogy honnan indul nálad, de ahhoz ugyanazt a valóságot kellene néznünk.

Sajnálom, hogy nem vagy nyitott és rosszul érzed magad.

2023. aug. 24. 14:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!