Hi! vezesétek le a düht itt!! dühösek vagytok netán mérgesek nem lenne jobb csak egy ártatlan emberen levezetni?
Nekem nem szokásom levezetni a düht, sőt iygekszem, hogy senki kívülállóra ne legyen hatással. Ha masra zúdítom azzal nem oldódik meg semmi, mert egy újabb problemat hozok csak létre attal, hogy mit tettem a másikkal.
Akkor már inkább magamban őrlődök.
A párnába üvöltes meg mondjuk ez a gyakorin levezetes meg nekem mű. Nem magától jón hanem valami mesterkélt lesz belőle.
Ezért nekem ez nem működik.
De értékelem az ötletet, hátha valaki él vele.
Az a probléma, hogy itt sem lehet bármilyen stílusban levezetni a haragunkat, mert ezen az oldalon van moderáció.
Én leginkább evéssel és sportolással próbálom levezetni a dühömet, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
De az online zaklatáshoz kell egy olyan ember, akit lehet zaklatni. Valaki, aki valami istentelenül idióta kérdést tesz fel. Mondjuk valami Apple-fanboy, vagy egy elmeháborodott interdimenzionális manifesztálós az ezotériából. Anélkül nem megy.
Ez olyan, mint ha beharangoznál egy kivégzést a főtérre ma délelőtt 2-re, és mindenki ott lenne, a hóhér, .... kivéve az áldozat. Hát milyen akasztás az ilyen?
Vagy most már erre sem telik? Ennyire csórók vagyunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!