Mi volt eddigi életed legeslegkínosabb szituációja vagy a legeslegnagyobb megalázás amit ártatlanul kellett elszenvedned?
Amikor mikulás ajándékozáskor az egyik gyerek ellopta a többi csokiját a csomagokbol szünetben, s utána rám fogta. A tanárnő meg hit neki, mondván én sok tesós családból jövök, tehát nyilván én voltam.
Szóval másodikosként sírva mentem haza egy szem naranccsal, mert annyit azért kaptam mikulás csomag helyett.
Másik meg, súlyom miatt szenvedtem el sérelmeket.
Remélem, azt kapták az élettől, ami járt nekik. Szemetek!
Én 11 éves voltam, amikor egyszer ott aludtam nagymamámnál. Játszottam a szobában, amikor egyszer csak láttam, hogy valamit nagyon keresnek. Megkérdeztem mit keresnek, azt mondták, hogy nagyanyám aranynyakláncát, ami rettentően drága volt. Egy idő után elővettek engem, mert biztos én vettem el. Nagyanyám, nagybátyám, nagynéném 4 órán keresztül faggadtak, hogy hova tettem. Mondtam, hogy nem nyúltam hozzá, nem is láttam (tényleg nem én voltam). 4 óra után már nem bírtam tovább tartani, bepisiltem, és idegileg kikészültem a sok lenéző, lefitymáló mondatoktól, gyanusítgatásoktól. Nagybátyám ekkor jól megvert, majd mint egy kutyát, odadobott a nagynénémnek, hogy fürdessen meg. Másnap reggel mosolyogva mondják, hogy meglett a nyaklánc, beesett az asztal mögé. Vártam, hogy bocsánatot kérjenek, de semmi nem történt, mintha el is felejtették volna, hogy megaláztak.
Itt jön a vicc az egészben: elmondtam anyámnak, hogy mi történt. Meglepődve kérdezte, hogy milyen drága, 400 000 forintot érő nyaklánca van nagyanyámnak. Hát mint kiderült, az a rettentő drága nyakláncot 500 forintért vették Máriapócson.
Általánosban volt pár, meg középsuliban is, igaz, sose vettem ezeket magamra. Nem határozták meg az életem és a személyiségem szerencsére.
Emberek lelépésére, hátba szúrása stb jobban hatással volt rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!