Takarítónőként hogy reagáljam le, ha mégegyszer ennyire megaláznak?
ÖSzintén szólva ez a helyzet csak a"doktornöt" alázta meg, ne foglalkozz vele, ennyire bunkó ember nem érdemli meg, hogy egyáltalán észrevedd.
Ha meg legközelebb összefutnál vele, akkor ne köszönj neki, de nem is vedd észre, nézz át rajta.
Szerintem is az a megoldás, ha te se köszönsz neki legközelebb. Ha csak ideiglenes az állás, akkor úgyis mindegy, nem fogsz szerencsére hosszú éveket eltölteni ott.
Viszont én sem értem, hogy lehet valaki ekkora bunkó... Én a saját munkahelyemen is mindig köszönök a takarítónak, hiszen neki is nagyon fontos munkája van, ő tartja tisztán az irodát, amiben dolgozunk. Ezt a felsőbbrendű hozzáállást sosem értettem... :(
Jesszus! Mekkora egy tuskó! A korábbi helyünkön egy néni takarított. Nemhogy köszöntem neki, de rendszeresen beszélgettem is vele. Azóta elköltözött a cég máshova, most egy velem egykorú lány jár takarítani. Ő is mesélt hasonló dolgokat... és meglepődve mondta nekem, hogy milyen kedves vagyok mert nem nézem le mint mások. Miért nézném le?? Neki ez a munkája, és igenis fontos mert ha ők nem lennének, a sok nagykèpű a koszban ülne.
Ne foglalkozz vele. Menjen a francba! Ne is vedd figyelembe legközelebb.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A mi irodánkat is takarítják, de nálunk ilyen sosem fordult még elő. Mindenki a saját munkáját végzi el tisztességesen és mindenki ugyanolyan ember, ez nem is kérdés.
Őszintén így visszagondolva sajnálom, hogy nem szóltam vissza, de akkora volt bennem a döbbenet, nem készültem fel hasonló szituációkra, fel sem merült bennem, hogy lesznek itt bántóbb embereket, pedig tudom, hogy egy gazdagok által látogatott orvosi centrum.
Nem bírom elfelejteni, egyfolytában magam marcangolom, hiába mentünk el párommal kirándulni, enm bírom elfelejteni.
Az a baj, hogy én nem tudom megtenni, hogy valakivel találkozom és nem köszönök neki. Nem akarok ilyen lenni, nem is tudnék így átnézni valakin, én biztos, hogy köszönni fogok ezután is a hölgynek.
Nem tervezem sokáig, amíg tart a vírus helyzet, reméljük, hogy tavasszal rendeződik a turizmus és újra a saját munkámban tudok kibontakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!