Takarítónők! Hogyan végeznétek intézménytakarítást nulla takarítószerrel? Fél flakon domestos van egy egész épületre!
Aki takarítónőként melózik világosítson már fel mit tenne a helyünkben! Iskolába vagyunk kirendelve nyárra nagytakaírtásra. A fenntartónak nincs kerete így semmi takarítószer nincs és nem is lesz. Egy fél üveg domestos meg tán egy flakon hipó akad valahol és ennyi.
Partvis van olyna hogy szétesik a kezemben, van pár szakadt rongy ablakpucolásra meg vödör és hideg víz.
Csak hideg!! meleg az nincs mert ahhoz a kazán kéne az meg nyárra lezárva.
És így kéne a sulit kitakarítani. Jeleztük a felettesnek a válasza az volt nincs pénz ennyiből oldjuk meg. ahogy akarjuk. Mossunk fel sima vízzel. Annak értelme mi azt nem tudom.
MIt tennétek? Hagyjam ott az egész kócerájt?
"érdemes lenne elvégezni a munkát mert megfizetik, "
??? Te most direkt szívatsz????? Megfizetik????? 4 órásba vagyunk és a 4 órás minimálbért kapjuk kevesebb mint
50.000-et nettóban! Ebből még én vegyek domestost???
" kamu. klikk a főnök, "
Nem állami, nem klikes (amúgy se KLIKK.....legalább leírni tudd már ha vele dobálózol!!) hanem felekezeti egyházi fenntartás.
A takarítók ló*** fizetésért dolgoznak, és még az a tanács hogy hát akkor vegye meg ő a tisztítószereket...
A buszsofőr is benzines kannával járjon a munkába, ne vicceljünk már :D A munkáltató kötelessége megteremteni a munkavégzéshez szükséges körülményeket és felszerelést, ha ezt nem teszi meg akkor ne várjon minőségi munkát, nem vagyok takarító, de ha az lennék akkor összehánynám abból ami a rendelkezésemre áll, ha meg nem tetszik nekik a végeredmény, akkor meg emlékeztetem őket, hogy tisztítószer nélküli hideg vízzel szardolog felmosni.
" Akkor pofon egyszerű.. ne vállald el!“
Mi kiközvetített emberek vagyunk nem tehetünk olyat hogy ezt a melót elvállaljuk azt meg nem. Annyit mondhatunk hogy nem, de akkor semmiféle melót nem kapunk se ezt se mást.
"Heti egyszer van az iskolákban ügyelet, jelezzétek a titkárságon.“
Már leírtam, magamat idézhetem:
"Jeleztük a felettesnek a válasza az volt nincs pénz ennyiből oldjuk meg. ahogy akarjuk. „
nem a titkársággal szarakodunk egyből igazgatóhoz, az lepasszolt minket hogy menjünk a fenntartóhoz, mentünk oda ott kaptuk ezt választ.
Az iskolának állítólag saját kerete nulla egy doboz krétát se vehet magától.
" ha meg nem tetszik nekik a végeredmény, akkor meg emlékeztetem őket, hogy tisztítószer nélküli hideg vízzel szardolog felmosni.“
EZ LESZ!!! Ha ez kell majd felöntöm hideg vízzel a folyosót kicsit szétcsapom a vizet egy ronggyal aztán jóvan az úgy .
Ha ez kell ezt kapják.
Csak aztán meg jár majd a pofájuk hogy mi az hogy csíkos az ablak pucolás után mi az hogy foltos a padló stb, Volt már ilyen!! A dolgozónak sose lehet igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!