Takarítónőként hogy reagáljam le, ha mégegyszer ennyire megaláznak?
Figyelt kérdés
Utazási irodában dolgoztam/dolgozom, jelenleg csökkentett időben és bérben. Arra gondoltam, hogy amíg nem normalizálódik a helyzet a vírus miatt, hétköznaponként elmegyek irodákat takarítani, mivel 4 vagy 6 órákat dolgozunk, papírmunka, visszautalás, foglalások törlése/újratervezése stb, szóval irodai, adminisztratív munkát végzek, női kollégákkal( 4 fő egy irodába.) Eddig nem volt konfliktusom sem a kollégákkal, sem az ügyfelekkel. Találtam egy esti irodatakarítást, elvállaltam 3-4 órás takarítói munkakör egy magánorvosi centrumba. Egyik nap picit előbb érkeztem, és elkezdtem az egyik irodát takarítani, fertőtleníteni, mentem ki a folyosóra a felmosóvízért és találkoztam az egyik doktornővel. Köszöntem előre, h "Jó napot kívánok", erre végignézett rajtam(egy fehér papucs, fehér szabadidőnadrág és egy fehér póló volt rajtam), rám nézett és ezt mondta: "Ugye nem várja el, hogy a takarítóknak köszöngessünk" és ott hagyott. Ott álltam ledermedve, a szemeim könnybelábadva és csak néztem magam elé. Vagy 1000x a munka alatt lepörgettem magamba, hogy le kellett volna reagálnom, kikérnem magamnak stb. De a döbbenet, én ezt nem is gondoltam, hogy ilyen a munkahelyen megtörténhet aki tisztességen, udvariasan köszönt és végzi a dolgát. Párom azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, őket minősíti, hagyjam ott az állást. Én nem szeretném, mert bevételi forrás, és eltöltöm hasznosan az időt.2020. nov. 22. 17:40
22/32 anonim válasza:
Én megkérdezném tőle. Kedves Doktornő! Őn esetleg különbet 💩 nálam? Mert nem hiszem..
23/32 anonim válasza:
Igen, itt olyasmi is lehet a háttérben, hogy attól tart, majd a sznob sleppje kinézi, ha köszönő viszonyba kerül, netán szóba áll egy alacsonyabb beosztásúval. Közben meg pont ettől lesz "kicsi"...
Bér én sosem estem hasra a tekintélytől, én nem vagyonban meg végzettségben, beosztásban mérem az embereket. A tetteit, viselkedését veszem figyelembe csak, hogy emberileg milyen. A többi nem érdekel.
24/32 anonim válasza:
23-as, igen, az a vicc, hogy a diplomás nők is ugyanolyat kakilnak, mint bárki más...
25/32 anonim válasza:
Szemétláda ri...c ez a "doktor""""nő"""".
26/32 anonim válasza:
Az illemszabalyok szerint a koszonest nem fogadni es nem visszakoszonni illetlenseg. Azaz a doktornocske nem ismeri az illemszabalyokat. Fotozd ki egy illemszabalyos konybol a koszones szabalyait nyomtasd ki es rakd oda az asztalara,amikor nem latja,h te voltal....
27/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
"21"-es hozzászóló mi ezen ennyire vicces? Ha veled történne ez meg akkor is ilyen jól szórakozznál?
2020. nov. 23. 12:58
28/32 anonim válasza:
Hagyd.. a 21-es is egy tuskó. Ennyi öröme lehet.
29/32 anonim válasza:
En visszakerdztem volna hogy akkor maga nem takarit otthon? Ezt en nem is ertettem volna.
30/32 anonim válasza:
Dehogy takarít otthon az ilyen!
Ezeket a pedigrés sznobokat bejáró személyzet szolgálja ki.
A seggüket nem tudják egyedül kitörölni. De nyilván a bejárónőjén is inkább átesik, minthogy köszönjön neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!