Takarítónőként hogy reagáljam le, ha mégegyszer ennyire megaláznak?
azért dermedtél le,mert valahol te is lenézed ezt a munkát amiben a bunkó nő csak megerősített.
és ezért vetted fel utána azt a szerepet amibe beskatulyázott.
11#
Minden ember tudja, hogy a takarítás nem egy nagyon elismert munka, az is aki takarít
De attól még ha köszönnek neked udvariasan, neked akkor sincs jogos ilyet visszaszólni. Ezzel valóban csak saját magát járatta le a hülye orvos.
Fúj! Milyen beképzelt, pökhendi, undorító! Hányingerem lett.
Isten őrízz, hogy mosolyogj az ilyenre. Minek?
Hogy mit csinálnék?
Magamat ismerve gúnyos fintorral végigmértem volna és azt mondom: bocsánat, hogy köszöntem, többet nem fogok!
És ahhoz is tartanám magam.
Az biztos, hogy többet az életben egy szót sem szólnék hozzá és kb mint egy csomó szarra, úgy reagálnék rá.
Szánalmas senkiházi, akinek másokat kell alázni, hogy valakinek érezze magát. Lehet, hogy doktori cime van, de emberileg semmit nem ér!
Én nem nézem le sem a takarítást, sem semmilyen pozícióba dolgozó embert.
Maximum a viselkedése nem tetszik, túl primitív/hangos/csúnyán beszél akármi, de ez nem pozíció hanem ember függő.
Ha az igazgató/tulajdonos üvöltene az sem tetszene, nálam nincs ilyen, h lenézem.
Párom van és 13 éves lányom, itthon is én takarítok, mosok,főzök.
Párom és a nagylányom is besegít, magunkat miért nézném le, hisz mi is takarítunk, WC-t pucolunk.
Én nem értem ezt, a takarítónő/férfi is ugyanolyan ember, van aki diplomával is takarít, főleg a mostani időszakokban.
Étterem főnököket, 3-4 diplomával rendelkező turisztikai vezetőket küldenek fizetetlen szabadságra, mivel most meghalt a turizmus. Hidd el, belelátok nagyon is, hogy borzasztó a helyzet és azoknak is akik erre tették fel az életüket, az iskolák is pénzbe kerültek. Egy turisztikai diploma, 2-3 nyelv folyékony ismerete, folyamatos továbbképzések, ez mind anyagi kiadás.
Nem szégyen a takarítás, én sosem takarítottam még így magáncégnek, vagy bármi egyéb területen, de nem könnyű. Első napon vonszoltam magam a parkolóig, annyira elfáradtam. Nem értem, hogy miért nézik le a munkát, miért néznek le engem, hogy takarítok. Ápolt megjelenésem van, normális hangszín és hanglejtésű, tiszta beszéd, semmi bántót nem tettem, egyszerűen köszöntem.
Ha tudná a doktornő, hogy 3 nyelvvizsgával és 2 diplomával rendelkezem vajon köszönt volna? Hisz ugyanaz az ember lennék, csak tanultabb, de a viselkedésem ugyanaz.
Amit még a helyedben lennék megtennék, hogy ezt a kérdést a kommentekkel kinyomtatom pár példányban és az utolsó napomon otthagyok belőle párat. Ő mindenképp kapna egyet az asztalára vagy a faliújságjára,
alázatos tiszteletem jeléül.
Hogy hívják ezt az orvost?
Ki kéne keresni a Foglaljorvost-oldalán és írni róla pát sort: "A Doktornőnél betegként még nem jártam, de a magánorvosi centrumban takarítóként volt hozzá szerencsém. Itt kiderült, hogy akinek ez a munkaköre, azt nem veszi emberszámba. Vajon a betegek közt is különbséget tesz?
Frappáns lenne.
Máskor ne is nézz rá. Legalább ne mondott volna semmit. Hogy lehet ilyen tapló, pláne orvos létére. Nem lennék a betege, az biztos.
De itt a kérdező is diplomás!
Nem azon volt amúgy se konkrétan a hangsúly, hogy diplomás-e bárki vagy sem. Olvasd el mégegyszer.
Hasonló tapasztalat,csak én biztonsági őr voltam részmunkaidőben.Egy irodaházat őriztünk,a kollégával köszöntünk mindenkinek,a többség nem fogadta.Végül a nagyfőnök titkárnője odaszólt előttünk a munkatársának,idézem:"Ezek a proli portások azt hiszik,szóba fogunk velük állni!"
Belilult a fejem,de a kolléga halál nyugodtan,udvariasan beszólt:"Ugyan kérem!Nem várjuk el kimosdott parasztqrváktól,hogy úrinőként viselkedjenek,csak nem akartunk lesüllyedni a maguk szintjére!"
Még aznap kirúgtak mindkettőnket,de esküszöm megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!