Nálatok a takarítónők hogy viszonyulnak az emberekhez, kollégákhoz, (esetleg, ha iskolában dolgozik) gyerekekhez?
A munkahelyen az esti takarítónénivel országos cimbik vagyunk, mikor este nyolckor megyek haza, neki akkor van kávészünete. Szoktunk együtt kávézni, cigizni, dumálgatni, szerintem a többiek is nagyon jól kijönnének vele, ha bennmaradnának estig, és találkoznának.
Koliban lakom, itt nem ismerem a takarítókat (délelőtt szoktak jönni, olyankor én egyetemen vagyok), de van aki már beszélgetett velük, azt mondták, jó fejek.
Az előző kolimban egy takarítónő volt, aki jóban volt a diákokkal, a többiekkel csak köszönőviszonyban voltunk, középiskolából pedig nem emlékszek arra, hogy valaha találkoztam volna eggyel is.
Nálunk általános iskolában nagyon aranyosak voltak. Tudtuk, hogy kit hogy hívnak x néni, y néni.
Fura, mert középiskolában nem emlékszem, hogy valaha láttam volna takarítót. Lehet, hogy este csinálták, amikor már senki sem volt ott.
Munkahelyen is normálisak, kedvesek.
Az vagyok, takarítok.
Úgy érzem jobbab becsülnek, mint mi tak. egymást.
Nagyon nem vagyunk jól, pedig az kellene, összetartani.
Nem értik semelyik viccet.
Nem vicc igazából, csak már 20 - on 30 éve is olykor használtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!