Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért dühösek az emberek, ha...

Miért dühösek az emberek, ha valaki szereti a nyarat, meleget?

Figyelt kérdés

Gyakorin, más netes fórumokon, meg a való életben is dühödten esnek nekem sokan (online lepontoznak, élőben pofákat vágnak, és mindkét helyen beszólogatnak) amiért szeretem a nyarat, szeretem a meleget.

De miért?

Mármint azt értem hogy ezek az emberek nem szeretik a nyarat, de ettől még miért kell begőzölni? Én alapvetően nem szeretem a telet, de igyekszem megtalálni benne a jó dolgokat és nem kapok dührohamot ha más meg imádja.

Miért vált ki ez ilyen indulatokat egyesekből?

Plusz kicsit “ráadás” kérdés, hogy miért van egyre több ilyen ember? :D régen a környezetemben mindenki szerette a nyarat, most meg kvázi elmebetegnek számítok amiért élvezem a - számomra - jó időt a héten… Furcsa.

2023. aug. 24. 14:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
27%

"Hallgatom, hogyan hűthetném magam."

1. Vannak hűtő ételek. Nézz utána, hogy mik ezek

2. Napi minimum 2-3 liter szobahőmérsékletű víz.

3. Semmi cukor, semmi édes.

4. Hideg vizes zuhanyozás, nem langyos.

5. Fűtő fűszerek, ételek kerülése. Ennek is nézz utána.

6. Ételt lehetőleg ne forrón együk.

2023. aug. 24. 14:32
 12/66 anonim ***** válasza:
90%

11

Ezek nagyrésze megvolt.

Mégse bírja a szervezetem a meleget.

2023. aug. 24. 14:33
 13/66 anonim ***** válasza:
65%

10

Meg az is, hogy sokunknak nem kikapcsolódás szrráunni magunkat a strandon?

2023. aug. 24. 14:34
 14/66 anonim ***** válasza:
16%

"Ezek nagyrésze megvolt."

Mi nem volt meg akkor?

15/66 A kérdező kommentje:

“ Ellenben a meleg mindenkit belassít”

Nem mindenkit.

Egyébként szeretném tisztázni: se a munkahelyemen, se otthon nincs klímám. Nem ülök a strandon. (Voltam nyaralni egy hetet még júliusban a 18 fokokban, azóta meló)

16/66 anonim ***** válasza:
22%

"Akinek nem abból áll a nyár, hogy ücsörög a strandon, és néha bemegy a vízbe, hanem dolgozik, gyereket nevel, idős szülőt ápol, próbálja a kertjét rendben tartani annak a nyár tiszta szívás, és minden nyár trendszerűen egyre nagyobb szívás."

Ez, amit itt leírtál az ember szabad választása, hogy így él.

Az időjárás egy szemmel látható adott dolog, amire nincs befolyásunk. A fentiekre van. Ezért a meleget hibáztatni teljesen éretlen viselkedés. Nem jön ki a matek.

17/66 anonim ***** válasza:
20%

Vannak vízisportok, csúszdák..stb. a strand nemcsak a fekvésről és az áztatásról szólhat.

2023. aug. 24. 14:35
 18/66 anonim ***** válasza:
38%
Akik egymással beszélgetnek ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnak, miért nem privátban teszik?
2023. aug. 24. 14:37
 19/66 A kérdező kommentje:

A legszebb hogy nem a meleget hibáztatják, hanem azt aki szereti a meleget. Mintha egyből csökkenne 10 fokot a hőmérséklet, ha végre megutálnám a nyarat, vagy nem tudom.

Amúgy a kertes dolgot nem is értem. Van kertünk, ezért is szeretem a nyarat, minden virágzik, ilyenkor érik a gyümölcsök-zöldségek többsége, stb. Télen a kertben nem olyan sok öröm van.

2023. aug. 24. 14:37
 20/66 anonim ***** válasza:
36%

#17:

Menjetek már privátba a veszekedésetekkel, ez nem chat oldal! Senki nem kíváncsi erre!

2023. aug. 24. 14:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!