Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 25 éves nőként hogy lesz...

25 éves nőként hogy lesz valaha esélyem saját lakást venni?

Figyelt kérdés

Más fiataloknak ez hogyan sikerül? Annyit tudnak adni a szülők, vagy örökölnek?

Mert a magadra megtermelt fizetés az erre nem elég. Így hacsak nem ér valami klassz ajánlat sok pénz keresésére, akkor nyugodtan elfelejthetem?

2023. márc. 29. 17:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
78%

30 millió? Én nézegettem ingatlanos oldalakat, de annyiért maximum egy 30-35nm-es garzon van, az sem feltétlen jó helyen. :/

Nekem vidéken van egy 57 nm-es lakásom 2,5 szobát préseltek bele. Teljesen felújitottuk, most 27 vagyok, segítettek a szüleim mindenben, ami mázli. 5 éve van meg a lakás. De itt munkalehetőseg kevés van. Gondolkodtam Pestben. De sajnos így nagyon nehezen fog összejőnni ha hasonlo kaliberű lakás 60 millió. Nem felújítottan vannak 45-50 millióért is. Minek 2,5-3 szoba? Jó lenne a kérdés, de én mar hosszútávra, gyerekre terveznék egy ingatlant. 1,5 szobában nem jut háló a szülőknek, és én elég sokat vagyok home officeban, megőrülnék ha 1 szobában kéne élnem a férjemmel. Most van nappali, háló, dolgozószobánk is.

Plusz mindenkinek igénye van kis privat térre azért. De ilyen árak mellett... inkább becsüljük, amink van, és elvagyunk vidéken alacsonyabb fizuból, de legalább hitel az nincs.

2023. márc. 30. 15:11
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a jó hely, de a lényeg, hogy ez most 30 millió, 8 éve 9 millió volt.
2023. márc. 30. 16:06
 33/35 anonim ***** válasza:
Nem kötekedésnek szántam, de ha véletlen el akarnád adni, szerintem Bp-n simán meg lehet hirdetni többért is. Akkor is ha nem nagy.
2023. márc. 30. 16:45
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, most nem vagyok eladási kényszerben, csak figyelem az árakat, inkább a kérdés kapcsán írtam példának, hogy 8 év alatt ekkorát ugrottak az árak még ebben az ingatlankategóriában is.
2023. márc. 30. 16:50
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

30 millióért vettünk most házat megyeszékhely agglomerációban. Még 15-öt rá kell költenünk, hogy aztán 20 évig ne kelljen 3 milliónál nagyobb kiadást csinálni. Majd 20 év múlva kell a tető. Most még jó.

Szerencsénkre ezt a 15 milliót kb. 3 év alatt össze szedjük. Utána váltunk nyugisabb munkára, ahol nem dolgozunk éjt napallá téve, igaz, akkor már nem is fogunk össze szedni 2 milliót fél év alatt.

2023. márc. 30. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!