Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 25 éves nőként hogy lesz...

25 éves nőként hogy lesz valaha esélyem saját lakást venni?

Figyelt kérdés

Más fiataloknak ez hogyan sikerül? Annyit tudnak adni a szülők, vagy örökölnek?

Mert a magadra megtermelt fizetés az erre nem elég. Így hacsak nem ér valami klassz ajánlat sok pénz keresésére, akkor nyugodtan elfelejthetem?

2023. márc. 29. 17:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem bérelj lakást, jobban jársz (találni 50-60 ezerért is, sose adj lakbérért 100 felett), mellesleg ha veszel egy lakást és kitör az atomháború, akkor oda az egész. Vagy idejön Putyin és menekülnöd kell, stb. Foglalkozz inkább a mával.
2023. márc. 29. 17:33
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz kérdés ez számomra is. Max. a folyamatos megtakarítás, pl.: a fizu 10%-a minden hónapban félretenni. Tudom, ez pokoli hosszú idő, de a társadalom nagyon nem akarja, hogy olcsóbb legyen az ingatlanár...
2023. márc. 29. 17:40
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

"de a társadalom nagyon nem akarja, hogy olcsóbb legyen az ingatlanár..."

Mondjuk, ha megmaradt volna eredeti formájában a lakáskassza, állami támogatással, és nem vezették volna be a CSOK-ot meg a többi ingatlanba forgatható családtámogatást, nem épültek volna be az ingatlanárakba, az új lakások árai meg húzták magukkal a használt lakásokét. Amik "olcsók", azoknak meg a felújítási költsége drága.

2023. márc. 29. 17:44
 14/35 anonim ***** válasza:
41%
grafikusként -> saját termék, rá marketing. ha ügyes vagy 2-3 éven belül simán megvan a lakás.
2023. márc. 29. 17:48
 15/35 anonim ***** válasza:
2023. márc. 29. 19:18
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
manapság az átlagos emberek csak párban tudnak venni.
2023. márc. 29. 19:25
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
vagy kimész/kimentek külföldre dolgozni, és gyűjtitek...
2023. márc. 29. 19:26
 18/35 anonim ***** válasza:
33%

Csak annyit tudsz tenni, hogy magadat fejleszted és igyekszel a lehetőségekhez mérten magas fizetést elérni.

Én 3-4-500 ezres fizetéssel indultam nulláról mindig szobákat béreltem, átlagosan a fizetésen fele félre lett téve. Így 5-6 év alatt lett annyi pénze, ami egy erős önerőre és a kezdő felújításra megvolt. Nyilván ez az összeg ma már 6-700 ezer kellene legyen, de tudással az sem elérhetetlen manapság.

2023. márc. 29. 20:52
 19/35 anonim ***** válasza:
87%
Nem muszáj mindenkinek lakást vennie.
2023. márc. 29. 23:25
 20/35 anonim ***** válasza:
96%
nekem egyik rokonomtól ragadt meg egy mondat, általános sulis kisfia van és szó került munkáról, és olyat mondott hogy ő már a fiának gyűjt házra. pedig nem nagykutya, három műszakos gyárban csoportvezető csak. én meg azt vettem észre hogy irigykedem a kisfiúra hogy neki hogy előteremtik már most
2023. márc. 29. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!