25 éves vagyok! Petefészek rákot diagnosztizáltak nállam aminek IIIA stádium lett a szövettan műtét után! 6kemót kaptam! Nagyon félek a kiújulástól. Mennyi esélyem van arra h meg gyógyulok?
Próbáld erösiteni az immunrendszered , sok vitaminnal , h tudja felvenni a harcot , mert ezen múlik minden.
Azonkivul pihenj .
Ne idegeskedj - tudom lehetetlen ebben a helyzetben , de muszaj megtanulj élni a pillanatnak es örülj a mindennapoknak, mert sajnos ha agyonidegeskedsz nem segit semmit , próbálj megnyugodni
Először is a fejben kell rendet rakni!
Ki kell törölni a "betegségtudatot"
Emlékezz, a testet a Tudat vezérli, vezéreld hát Jó irányba!
Majd az immunrendszer gyors tuningolásával,
sok nyers zöldséggel, gyümölccsel
antioxidánsokkal, gyógynövényekkel (macskakarom: Detox),
vitamin-, és enzimdús élő ételekkel mint pl: csira, méhpempő, Fitoplankton,
Az immunrendszer erősítésére törekedj!!! Erős immunrendszer esetén ugyanis nem fejlődik olyan gyorsan a tumor. Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a vitaminpótlás!!!
Néhány tipp: jól felszívódó, azaz természetes cink, kalcium, szelén, amit nyers zöldségekből kapunk, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko biloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom (Detox), vörös szőlő magja, méhpempő, csira stb.
Minden féle-fajta és színű zöldség (főként a spárga, cékla), és gyümölcsők fogyasztása korlátlan mennyiségben!
A hús, a stressz, a bánat, félelem savasít!
A zöldségek, gyümölcsök, a vidámság, nevetés, lúgosít!
A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: önmagunk fontossága, szeretet, önszeretet (lényeges!), és kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!
Fontos, hogy tűzz ki célokat magad elé, amiket el szeretnél érni!
Mindjárt lesz miért élned, ugye?
Egyéb terápiák minden betegség esetén:
- Pozitív gondolkodás, derű, vidámság,
- Légzésterápia, fitoterápia
- Reflexzóna masszázs,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!