25 éves vagyok! Petefészek rákot diagnosztizáltak nállam aminek IIIA stádium lett a szövettan műtét után! 6kemót kaptam! Nagyon félek a kiújulástól. Mennyi esélyem van arra h meg gyógyulok?
Én a helyedben nem foglalkoznék a neten található túlélési statisztikákkal, mert egy nagy lóf@@szt érnek. Most erősítsd az immunrendszered, és éld az életed. Ha gondolod írhatsz ebbe a fórumba, itt tapasztalt sorstársak tudnak tanácsokat adni bármiben. Szerintem nem lesz veled semmi baj, a 6 kemó elpusztította az esetlegesen műtét után visszamaradt rossz sejteket, ne aggódj! Minden jót kívánok Neked!
Szia!
Ne félj, az a legrosszabb, amit tehetsz! Vigyázz az egészségedre, erősítsd a szervezeted, az a legfontosabb. Találj valami elfoglaltságot, ami eltereli a figyelmed, mozogj a szabad levegőn, ahogy erőd engedi.
Le tudnád írni, hogy milyen tünetekkel fordultál orvoshoz, vagy minek kapcsán diagnosztizáltak? Ritka betegség ilyen fiatalon. :( Kitartás!
Erről a gravioláról még csak jót olvastam azt irják hogy elpusztitja a rákot [link]
De olvass utánna lehet rendelni a tolvass utánna több helyen is és imátkozz Istenhez hogy gyogyitson meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!