25 éves nőként hogy lesz valaha esélyem saját lakást venni?
Más fiataloknak ez hogyan sikerül? Annyit tudnak adni a szülők, vagy örökölnek?
Mert a magadra megtermelt fizetés az erre nem elég. Így hacsak nem ér valami klassz ajánlat sok pénz keresésére, akkor nyugodtan elfelejthetem?
"Elárulnátok, miért várják el a nők, hogy a férfinak saját lakása legyen huszonévesen azok tudatában, amiket leírtok?"
Ki várja el? Én soha nem vártam el. Azt igen, hogy ne a szülei szolgálják ki, meg hogy ne pótmamát keressen, de saját lakást sose vártam el, sem tizenévesen, sem huszonévesen, sem most a 40-hez közel. Én TÁRSAT kerestem egy férfiban mindig, nem egy nagyra nőtt gyereket örökbe fogadni, akit gondozni kell. Most meg már nem keresek, aki velem akar lenni, győzzön meg, hogy megéri feladnom a kényelmes önálló életemet. :-D
Le lehet pontozni, az egyetlen lehetőség akkor is az, hogy megpróbálsz relatív jól keresni... :D
Magadat tudod fejleszteni, a lehetőségeiden tudsz javítani valamennyit és ennyi. Vagy elég lesz vagy nem. De csodák nincsenek az ölünkbe nem fog hullani több 10 millió hanem úgy kell összekaparni évek alatt.
Amúgy amit a 20-as említ, az szinte mindig is így volt. A szülők segítették a gyereket az első lakáshoz, így annak maradt ideje félretenni, és a saját gyerekének is venni egy lakást. Én ezért mondom mindig, hogy csak az vállaljon gyereket, aki egész életében képes segíteni egy egészséges szintig és meg tudja neki adni az alapokat az elinduláshoz.
Aki meg nem tudja, és csak 18 évig azt várja, hogy takarodjon már el a kölyök, az inkább köttesse el magát.
#28 Attól, hogy a többség nem keres jól, még ez lesz az egyetlen megoldás ha nincsen szülői meg semmilyen támogatási háttered, de lakást szeretnél. Csodák nincsenek.
Nyilván ha van valami extra szakmai tudásod, akkor a "klassz ajánlat" is nagyobb eséllyel fog eljönni, mintha csak egy gyári operátor vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!