Szerintetek van esélyem egy 25 éves pasinál? Volt már valaki hasonló helyzetben? 25 éves pasik, nektek kéne egy tapasztalatlan 17 éves lány vagy csak nyűg lenne? 17/L
Figyelt kérdés
Nagyon, de nagyon megtetszett nekem ez a srác, tökre hasonló személyiségünk van, jól kijövünk. De attól félek én nem jövök be neki vagy a korkülönbség neki sok lenne. Kezdő vagyok a szerelem terén, de tudom, hogy nekem ő kell. :$2014. aug. 16. 13:07
1/7 anonim válasza:
Jé, érdekes, mikor nekem ilyeneket mondodd egy lány, hogy kedvel meg jókat tud nevetni rajtam, mégis végül a külsőm miatt buktam, mert nem vagyok homár kinézetű. Szomorú, hogy ennyire a külsőn múlik igazából minden. Szóval ne mondd, h a jellemét szereted, te is csak a külseje miatt akarsz tőle bármit is. -.-
2/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, anyám 17 éves volt, amikor megismerte a 24 éves apámat. Még mindig együtt vannak, lassan 30 éve.
3/7 anonim válasza:
nekem kellenél én is kb annyi idős fiú vagyok mint akiről írtál :D
4/7 anonim válasza:
Vágj bele nyugodtan a kapcsolatba, én 16 évesen jöttem össze egy 25 éves sráccal, 3 évig tartott. Még lehet igy is neked kell kezdeményezned és van esélyed.
5/7 anonim válasza:
Minden esély megvan rá, a szerelem nem feltétlen korhoz kötött.
6/7 anonim válasza:
Ha komolyabb ő is, és te is, vágjatok bele. De ha csak bohóckodnál, vagy ő is olyan típus, akkor tartós nem sülhetne ki szerintem belőle.
7/7 hőcserélő válasza:
nekem volt ilyen egyszer 25 vagy tán 26 éves is voltam... egy helyes szöszke kocsmába beszélgettem nem tudtam hány éves...aztán mesélte a középiskolás sztorijait meg most lesz 12.-es készül az érettségire továbbtanulás blabla valahogy kirázott a hideg hogy az meg mán nekem majdnem 10éve volt meg már volt egy diplomám is....szal hamarjába tiplizem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!